Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο και... ανάσες στην ΑΕΚ

Ζοάν Πλάθα

Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο και... ανάσες στην ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 20:20 - 10.11.2023

Η ΑΕΚ Betsson αφήνει πίσω της την επικράτηση στην Πολωνία, κόντρα στην Κινγκ Στσέτσιν και πλέον στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου, την ερχόμενη Δευτέρα (13/11, 17:15) στο κλειστό των Λιοσίων).

Τα παιχνίδια είναι διαδοχικά για την ΑΕΚ Betsson που πλέον εστιάζει την προσοχή της στις εντός συνόρων υποχρεώσεις της. Το 3Χ3 έγινε στη φάση των ομίλων του BCL, με την ομάδα του Ζοάν Πλάθα να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρώτη θέση του ομίλου, όμως το αποτέλεσμα αυτό ανήκει ήδη στο παρελθόν.

Στον ορίζοντα υπάρχει το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, όπου στόχος είναι η τρίτη διαδοχική νίκη σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σε ένα παιχνίδι με αρκετές παγίδες, αλλά και με «πρέπει» για την Ένωση, η οποία θέλει να διατηρήσει τον καλό ρυθμό, μία εβδομάδα πριν από το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ.

Για το λόγο αυτό με την επιστροφή της ομάδας από την Πολωνία, το απόγευμα της Πέμπτης, ο Ζοάν Πλάθα και οι παίκτες του βρέθηκαν στο κλειστό των Λιοσίων για recovery, με τον Ισπανό προπονητή να θέλει να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση, αλλά και να επισημάνει τα στοιχεία που χρήζουν βελτίωσης. Την Παρασκευή μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ρεπό και αναμένεται να πατήσουν και πάλι παρκέ το Σαββατοκύριακο, για προπονήσεις σε κανονικούς ρυθμούς.

Το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών, με τον Ισπανό να έχει ξανά όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας.

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια ενόψει Κολοσσού

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ Betsson έθεσε στη διάθεση του κόσμου και τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Δευτέρας, το οποίο έχει προγραμματισμένη ώρα διεξαγωγής στις 17:15.

H ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: «Η ΑΕΚ ΒETSSON BC ανακοινώνει, ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της «Βασίλισσας» με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου H Hotels Collection.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League 2023-2024, τη Δευτέρα (13/11, 17:15), στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Η «Βασίλισσα» μάς χρειάζεται όλους δίπλα της.

Τιμές εισιτηρίων: 15, 20, 25, 30, 50, 100 ευρώ

Τρόποι αγοράς:

-H αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

Για να αγοράσετε το εισιτήριό σας, μέσω της VIVA, πατήστε ΕΔΩ.

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ.

-Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2013)».