Αποθέωση για τον Μάκη Αγγελόπουλο στην Πολωνία

Ο Μάκης Αγγελόπουλος

i

©InTime

Αποθέωση για τον Μάκη Αγγελόπουλο στην Πολωνία

Χρήστος Τσάλτας 22:39 - 08.11.2023

Η ΑΕΚ Betsson έφτασε σε μεγάλη νίκη κόντρα στην Κινγκ Στσέτσιν, στο Στετίνο, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να έχει την τιμητική του με το πέρας του αγώνα και να αποθεώνεται από Έλληνες που κατοικούν μόνιμα στη χώρα.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος για ακόμα μια φορά βρέθηκε στο πλευρό της ΑΕΚ, εμπράκτως. Ακολούθησε την αποστολή της ομάδας του Ζοάν Πλάθα για το Στετίνο, όπου και στη Netto Arena η Ένωση αντιμετώπισε την Κινγκ Στσέτσιν. Το τελικό 86-77 βρήκε τους «κιτρινόμαυρους» νικητές, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου.

Μαζί με τους παίκτες και τα μέλη της αποστολής πανηγύρισε και ο Μάκης Αγγελόπουλος. Οι ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ήταν πανευτυχής με το πέρας του αγώνα, παρακολουθώντας την ομάδα του να παίρνει ακόμα μια εκτός έδρας νίκη σε έναν απαιτητικό όμιλο.

Μάλιστα με το πέρας του αγώνα έγινε αντιληπτός από Έλληνες που βρίσκονταν στο γήπεδο για να στηρίξουν την Ένωση. Πρόκειται για Έλληνες που κατοικούν μόνιμα στην Πολωνία και δεν έχασαν την ευκαιρία να δουν δια ζώσης την ΑΕΚ. Με το πέρας της αναμέτρησης πλησίααν τον Μάκη Αγγελόπουλο για φωτογραφίες, με τον μεγαλομέτοχο της Ένωσης να μην αρνείται σε κανέναν, κάνοντας ακόμα πιο όμορφη τη βραδιά στην πολωνική πόλη.

Πλάθα: «Προετοιμαστήκαμε σωστά, ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα»
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

21:54 - 08.11.2023

Πλάθα: «Προετοιμαστήκαμε σωστά, ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα»

Ο Ζοάν Πλάθα τόνισε πως η ΑΕΚ αντιμετώπισε με τον δέοντα σεβασμό την Κινγκ Στσέτσιν και υπογράμμισε πως ακόμα δεν έχει πετύχει τίποτα η Ένωση, παρά το 3-0 στο ξεκίνημα της φάσης των ομίλων.

Tags: