H κακοκαιρία Daniel «χτύπησε» και το μπάσκετ - Αναβολή στο ΑΕΚ - Άρης

Ζοάν Πλάθα

i

© Intime

H κακοκαιρία Daniel «χτύπησε» και το μπάσκετ - Αναβολή στο ΑΕΚ - Άρης

Νίκος Καλαμπάκας 13:12 - 12.09.2023

ΑΕΚ και Άρης θα έδιναν φιλικό εις μνήμην του διαιτητή Θανάση Δεσλή όμως αυτό τελικά δεν θα συμβεί αφού ο Βόλος, πόλη διεξαγωγής του παιχνιδιού δεν είναι σε θέση να φιλοξενήσει αγώνα μετά το πέρασμα της «κακοκαιρίας Daniel».

ΑΕΚ και Άρης είχαν δώσει ραντεβού στο κλειστό Νέας Ιωνίας Βόλου, όμως ο αγώνας τελικά δεν θα διεξαχθεί αφού η πόλη δεν είναι σε θέση να τον φιλοξενήσει.

Η κακοκαιρία Daniel πέρασε από τη χώρα μας αφήνοντας πίσω της εικόνες βιβλικής καταστροφής, αφού Βόλος, Πήλιο, Λάρισα και Καρδίτσα ακόμα μετρούν τις πληγές τους από την καταστροφή.

Ολόκληρα χωριά έχουν «πνιγεί» στις λάσπες που άφησε πίσω της η κακοκαιρία και όπως είναι φυσικό τα πάντα εκεί έχουν παραλύσει.

Αυτό σημαίνει ότι ο Βόλος δεν θα μπορέσει να φιλοξενήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη η οποία ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου.

Το παραπάνω ανακοίνωσε η ομάδα της ΑΕΚ η οποία εξέφρασε τη συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων της κακοκαιρίας, αλλά και σε όσους δοκιμάζονται έχοντας χάσει σπίτια και περιουσίες από τον «Daniel».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αναβολής του αγώνα:

«Η ΑΕΚ BC ενημερώθηκε, ότι ο φιλικός αγώνας της "Βασίλισσας" με «αντίπαλο» τον Άρη, εις μνήμην του διαιτητή Θανάση Δεσλή, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Κλειστό Νέας Ιωνίας Βόλου, στις 16 Σεπτεμβρίου, αναβάλλεται.

Οι καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας «Daniel», όπως είναι φυσικό, η αιτία.

Η οικογένεια της ΑΕΚ BC για άλλη μία φορά αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την οδύνη της προς τις οικογένειες όλων όσοι αδικοχάθηκαν, αλλά και τη συμπαράστασή της στο δράμα διαρκείας των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας στη Μαγνησία, αλλά και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία».