Πλάθα: «Δεν είμαστε ανήσυχοι για το σκορ, δεν περιμένω θαύματα»

Πλάθα: «Δεν είμαστε ανήσυχοι για το σκορ, δεν περιμένω θαύματα»

Sportal newsroom 19:55 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:55 - 09.09.2023

Ο Ζοάν Πλάθα στάθηκε στην εικόνα της ΑΕΚ, λέγοντας πως είναι μια καινούργια ομάδα και γι' αυτό δεν ανησυχεί για τη «βαριά» ήττα που γνώρισε από το Περιστέρι.

Η ΑΕΚ γνώρισε «βαριά» ήττα από το Περιστέρι με 80-61 στο φιλικό τουρνουά «Νίκος Φάσουρας». Μετά τον αγώνα λοιπόν ο προπονητής της Ένωσης, Ζοάν Πλάθα, σχολίασε πως δεν τον ενδιέφερε τόσο το αποτέλεσμα, αλλά η εικόνα της ομάδας. 

Κι αυτό γιατί, όπως ανέφερε, είναι μια καινούργια ομάδα και αυτό που θέλει είναι να μάθει ο ένας τον άλλον στο παρκέ για να αποκτήσουν σταδιακά μεγαλύτερη συνοχή. 

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στο Sportal: «Πρόκληση το Παγκόσμιο - Στην ΑΕΚ λόγω... Πλάθα» (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

10:30 - 25.08.2023

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στο Sportal: «Πρόκληση το Παγκόσμιο - Στην ΑΕΚ λόγω... Πλάθα» (vid)

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας μίλησε στην κάμερα του Sportal για την πρόκληση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ξεκαθάρισε πως η εθνική Λιθουανίας πρέπει να παίξει ομαδικά για να πετύχει, ενώ στάθηκε στη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, εστιάζοντας στην παρουσία του Ζοάν Πλάθα.

«Δεν είμαστε ανήσυχοι από το σκορ. Δε θέλαμε να χάσουμε, αλλά να δείξουμε βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Είμαστε μια καινούρια ομάδα, με δέκα νέους παίκτες. Δεν περιμένω θαύματα, προσπαθούμε να προσθέσουμε κομμάτια και να δείξουμε αυτά που θέλουμε στο παρκέ. Πρέπει να μάθουμε ο ένας τον άλλον, να έχουμε μεγαλύτερη συνοχή και να παρουσιάσουμε σταδιακά αυτό που θέλουμε», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.