Η ΑΕΚ Betsson πανέτοιμη για τον «τελικό» με Περιστέρι

Η ΑΕΚ Betsson πανέτοιμη για τον «τελικό» με Περιστέρι

Χρήστος Τσάλτας 19:43 - 22.03.2024

Η προετοιμασία της ΑΕΚ Betsson για την κρίσιμη αναμέτρηση με το Περιστέρι (23/03, 20:15) ολοκληρώθηκε, με τον Ηλία Ζούρο να μην αντιμετωπίζει νέα προβλήματα και να έχει όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες στη διάθεσή του.

Η ώρα για το πιο κομβικό παιχνίδι της σεζόν, για την AEK Betsson, στην φετινή Stoiximan Basket League έφτασε. Η Ένωση αντιμετωπίζει το Περιστέρι και θέλει τη νίκη για να κλειδώσει την έκτη θέση της κατάταξης και να βρεθεί στο πρώτο bracket του πρωταθλήματος. Αυτός άλλωστε είναι και ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει στους κιτρινόμαυρους τη φετινή σεζόν.

Για το λόγο αυτό η ήττα από τον Προμηθέα, την περασμένη Τετάρτη, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή, ανήκουν στο παρελθόν, με τον Ηλία Ζούρο και τους συνεργάτες του να προετοιμάζουν άπαντες, κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου.

Το ευχάριστο για τον Έλληνα προπονητή είναι πως θα έχει στη διάθεσή του τον Λάνγκστον Χολ, ο οποίος επιστρέφει στην Stoiximan Basket League, για να ενισχύσει την Ένωση στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Το μεσημέρι της Παρασκευής ο έμπειρος πλέι μέικερ δηλώθηκε στο ρόστερ του πρωταθλήματος, παίρνοντας τη θέση του τραυματία Τζόρνταν Μόργκαν, στην τελευταία αλλαγή που δικαιούτο η Ένωση στη σεζόν.

Από εκεί και πέρα, εκτός δράσης παραμένουν οι Τζάστιν Τίλμαν και Δημήτρης Φλιώνης, με προβλήματα τραυματισμών. Ο Αμερικανός σέντερ μάλιστα συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, ανεβάζοντας σταδιακά στροφές για να επιστρέψει στη δράση. Άλλωστε από τις επόμενες μέρες αναμένεται να κάνει πιο εντατικό ατομικοί πρόγραμμα, για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα και όλη τη δράση της Παρασκευής