Η ΑΕΚ betsson δήλωσε τον Χολ στη λίστα πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League

Λάνγκστον Χολ

Η ΑΕΚ betsson δήλωσε τον Χολ στη λίστα πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League

Χρήστος Τσάλτας 15:48 - 22.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:54 - 22.03.2024

Αλλαγή στις θέσεις των ξένων έκανε η ΑΕΚ betsson πριν το ματς με το Περιστέρι και ο Λάνγκστον Χολ πλέον ανήκει στη σύνθεση, παίρνοντας τη θέση του τραυματία Τζόρνταν Μόργκαν.

Λίγο πριν την τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για την κανονική διάρκεια της Stoiximan Basket League και το κρίσιμο ματς με το Περιστέρι, η ΑΕΚ betsson αποφάσισε και έκανε μία αλλαγή στο ρόστερ της.

Τοποθέτησε στην εξάδα των ξένων του εγχώριου πρωταθλήματος τον Λάνγκστον Χολ, κάτι που αναμενόταν να συμβεί, καθώς ο Τζόρνταν Μόργκαν τραυματίστηκε και μοιραία αντικαταστάθηκε.

Αυτή ήταν και η τελευταία αλλαγή που είχε διαθέσιμη η ΑΕΚ betsson, πράγμα που σημαίνει ότι η σεζόν του Μόργκαν με την κιτρινόμαυρη φανέλα, μόλις ολοκληρώθηκε.

Ήταν απαραίτητο όμως, για τον Ηλία Ζούρο να έχει όσες περισσότερες αγωνιστικές επιλογές για τον αγώνα με το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη. Ειδικά, στα γκαρντ εκεί που «ανήκει» ο Χολ και κρίθηκε απαραίτητος ειδικά από τη στιγμή που ο Δημήτρης Φλιώνης είναι τραυματίας και εκτός δράσης.

Η ΑΕΚ betsson θέλει τη νίκη κόντρα στο Περιστέρι για να πάρει την 6η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει εξαρτηθεί η κατάσταση από το ματς του Αμαρουσίου στην Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό και του ΠΑΟΚ στην Καρδίτσα.

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!