«Μαζί και στον πάγκο»: Η ΑΕΚ δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να δουν το παιχνίδι δίπλα στον Πλάθα!

«Μαζί και στον πάγκο»: Η ΑΕΚ δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να δουν το παιχνίδι δίπλα στον Πλάθα!

Χρήστος Τσάλτας 12:11 - 12.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:16 - 12.11.2023

Σε μια ξεχωριστή κίνηση προχώρησε η ΚΑΕ ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε πως έθεσε σε κυκλοφορία τέσσερα εισιτήρια για θέσεις ακριβώς δίπλα στον πάγκο της ομάδας στα εντός έδρας παιχνίδια της.

Μια ακόμα καινοτομία από την ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson, σε μια ιστορική σεζόν, καθώς φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. Η Ένωση θέλει να φέρει ακόμα πιο... κοντά τον κόσμο στην ομάδα και για το λόγο αυτό προχώρησε σε μια ξεχωριστή κίνηση.

Πιο συγκεκριμένα, έθεσε σε κυκλοφορία 4 εισιτήρια για θέσεις δίπλα στον πάγκο της ομάδας, όπου κάθεται ο Ζοάν Πλάθα με τους συνεργάτες του. «Μαζί και στον πάγκο» το χαρακτηριστικό μήνυμα της ΚΑΕ, που θέλει να δώσει τη δυνατότητα σε 4 τυχερούς να ζήσουν από πολύ κοντά και με ξεχωριστό τρόπο τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ ΒΕΤSSON ΒC έχει ήδη θέσει σε κυκλοφορία 4 εισιτήρια για 4 θέσεις, που βρίσκονται δίπλα από τον πάγκο της Ομάδας μας, στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, για ολόκληρη την επετειακή περίοδο 2023-2024.

Ζήσε και εσύ τη συναρπαστική εμπειρία, πλησίον του προπονητή μας Joan Plaza και των παικτών του.

ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.

Τιμή αγώνα: 150 ευρώ.

Και ένα δώρο-έκπληξη από μας…

Κλείσε θέση ΤΩΡΑ.

***Επικοινωνείστε με τη Διεύθυνση Εισιτηρίων της ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC, στο τηλέφωνο 210-6896793 (από Δευτέρα έως Παρασκευή, 11:00-17:00), ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Tags: