Η ΑΕΚ «πάλεψε» κόντρα σε Παναθηναϊκό και προβλήματα: Έπαιξε με ένεση ο Μόργκαν, μακριά από το 100% ο Αγραβάνης

Τζόρνταν Μόργκαν

Η ΑΕΚ «πάλεψε» κόντρα σε Παναθηναϊκό και προβλήματα: Έπαιξε με ένεση ο Μόργκαν, μακριά από το 100% ο Αγραβάνης

Χρήστος Τσάλτας 11:24 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:24 - 16.02.2024

Η ΑΕΚ έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR, μένοντας σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης μέσα στη διεκδίκηση της νίκης, κόντρα σε έναν πολύ πιο ποιοτικό αντίπαλο, αλλά και απέναντι στα προβλήματα τραυματισμών που είχε να διαχειριστεί.

Εξ αρχής οι πιθανότητες της ΑΕΚ ήταν μετρημένες, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η Ένωση δεν ήταν το φαβορί και το γνώριζαν άπαντες, σε μια αναμέτρηση που θα κρινόταν εξ αρχής από τις προθέσεις και τις διαθέσεις των παικτών του Εργκίν Αταμάν. Αυτοί θα έδιναν τον τόνο, αυτοί θα όριζαν τον ρυθμό.

Όπως και συνέβη. Οι «πράσινοι» επέβαλαν το παιχνίδι τους, παρά το γεγονός πως δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, φτάνοντας στη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για την ΑΕΚ, πάντως, η βραδιά δεν ήταν τόσο... εφιαλτική. Διότι μετά από καιρό οι παίκτες του Ηλία Ζούρου έδειξαν ανταγωνιστικό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια του 40λεπτου, βρήκε λύσεις στην επίθεση, ενώ και στην άμυνα έδειξε σημάδια βελτίωσης.

Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που πριν από το τζάμπολ του οι κιτρινόμαυροι είχαν αρκετά θέματα να διαχειριστούν. Δεν ήταν μόνο οι απουσίες των Τίλμαν, Φλιώνη, που ήταν τραυματίες, αλλά και προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Ο Τζόρνταν Μόργκαν ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και έπαιξε με ένεση στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, βγάζοντας από την πρώτη στιγμή μεγάλη θέληση για να ενισχύσει την ομάδα. Μάλιστα δεν σκέφτηκε στιγμή να μείνει εκτός, παίζοντας με δική του ευθύνη στην αναμέτρηση.

Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης Αγραβάνης αναρρώνει από την ίωση που τον ταλαιπώρησέ και έδειχνε πως δεν ήταν στο 100% και ψάχνει ακόμα να βρει τα πατήματά του και τον ρυθμό του. Ο Ζούρος τον εμπιστεύεται και του το δείχνει, με τον «Άγρα» να προσπαθεί να μπει όλο και περισσότερο στην εξίσωση.

Σε μια περίοδο πολύ άσχημη, από πλευράς αποτελεσμάτων, για την ΑΕΚ, τα προβλήματα δεν σταματούν, καθώς οι κιτρινόμαυροι «ταλανίζονται» και από αγωνιστικά θέματα, χάνοντας κομβικούς παίκτες για το πλάνο του Έλληνα προπονητή.

Tags: