Ο Ζούρος στο πλευρό των παικτών του στην ΑΕΚ, έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια

Ηλίας Ζούρος

Ο Ζούρος στο πλευρό των παικτών του στην ΑΕΚ, έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια

Χρήστος Τσάλτας 21:05 - 15.02.2024

Η ΑΕΚ έκανε μεγάλη προσπάθεια απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR, προσπάθησε για τη μεγάλη νίκη, όμως δεν τα κατάφερε/ Παρά την ήττα όμως ο Ηλίας Ζούρος αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών του σε όλο το 40λεπτο.

Απέναντι στον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ έκανε μεγάλη προσπάθεια, διεκδίκησε το παιχνίδι επί ίσοις όροις ως το τέλος, όμως λύγισε στο φινάλε, γνωρίζοντας την ήττα με 79-72, σε ένα παιχνίδι αρκετά physical σε όλη τη διάρκειά του.

Η Ένωση ήταν «μέσα» στο παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος και το διεκδίκησε, δείχνοντας πολύ ανταγωνιστικό και μαχητικό πρόσωπο. Δείγμα των δεδομένων που θέλει να περάσει ο Ηλίας Ζούρος στην ομάδα του, με τους παίκτες να τα αφομοιώνουν κάθε μέρα.

Η επιστροφή του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ήταν ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση στο παιχνίδι της ΑΕΚ, την ώρα που και αμυντικά έδειξε σημάδια βελτίωσης.

Με το πέρας του αγώνα και παρά την πίκρα για το αρνητικό αποτέλεσμα, ο Ηλίας Ζούρος θέλησε να δώσει το σύνθημα για την επόμενη μέρα, με θετικό τρόπο. Διότι αναγνώρισε την προσπάθεια όλων, ενώ παράλληλα κοίταξε τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας του.

«Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Το παλέψατε όλοι το παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι», είπε μεταξύ άλλων ο Έλληνας κόουτς, που πλέον θα έχει 2 «γεμάτες» εβδομάδες προπονήσεων μπροστά του για να δουλέψει σε τομείς του παιχνιδιού της ομάδας.