Μήτογλου: «Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα»
i

©InTime

Μήτογλου: «Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα»

Χρήστος Τσάλτας 20:47 - 15.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:47 - 15.02.2024

Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού AKTOR στον προημιτελικό με την ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πήρε το «εισιτήριο» για τον ημιτελικό του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας, με τη νίκη του επί της ΑΕΚ

Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν ο ηγέτης των «πρασίνων», καθώς τελείωσε τον αγώνα με 22 πόντους (2/5 τρίποντα), 9 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα.

«Ξέραμε ότι η ΑΕΚ θα αντιδράσει, ότι θα ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του πρωταθλήματος. Έχω να πω συγχαρηρητήρια στην ΑΕΚ έδειξε τρομερή αντίδραση. Μας έδειξε σε αυτό το παιχνίδι ότι δεν μπορούμε να χαλαρώνουμε. Τρία λεπτά ήταν αρκετά να χαλαρώσουμε και η ΑΕΚ κατάφερε να φτάσει το παιχνίδι στον πόντο» δήλωσε ο διεθνής πάουερ φόργουορντ στην COSMOTE TV.

Μπαρτζώκας: «Δεν υποτιμούμε κανένα τρόπαιο, ο Ολυμπιακός πάντα παίζει για να διεκδικεί τίτλους» (vid)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

19:21 - 15.02.2024

Μπαρτζώκας: «Δεν υποτιμούμε κανένα τρόπαιο, ο Ολυμπιακός πάντα παίζει για να διεκδικεί τίτλους» (vid)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Περιστέρι για τα προημιτελικά του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα, τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι πάντα παίζουν για να διεκδικήσουν όσους περισσότερους τίτλους μπορούν.

Και o Ντίνος Μήτογλου, συμπλήρωσε: «Είναι ένα ηθικό δίδαγμα γιατί σε τέτοια νοκ άουτ παιχνίδια δεν μπορείς να χαλαρώνεις, να το πάρουμε σαν μάθημα και να συνεχίσουμε. Χαρούμενος για τη νίκη, φυσικά μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα. Δεν συγχωρούνται πολλές φορές ατυτές οι καταστάσεις για αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι την επόμενη φορά για τέτοια παιχνίδια».