Ο Μόουζες Ράιτ άλλαξε χτένισμα και τα νέα του κοτσιδάκια είναι όλα τα λεφτά! (vid)

Μόουζες Ράιτ

i

© Intime

Ο Μόουζες Ράιτ άλλαξε χτένισμα και τα νέα του κοτσιδάκια είναι όλα τα λεφτά! (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:43 - 15.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:55 - 15.02.2024

Ο Μόουζες Ράιτ άλλαξε λουκ και έκανε τα μαλλιά του κοτσιδάκια, με τον Αμερικανό του Ολυμπιακού να συναγωνίζεται πλέον στα ίσα τον Τσίμα Μονέκε σε ό,τι έχει να κάνει με τις... τρίχες τους!

Ο Μόουζες Ράιτ, μετά από 20 ημέρες στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, αποφάσισε να αλλάξει το λουκ του και να αφήσει την αφάνα που είχε, με το χτένισμα που επέλεξε να μας... γονατίζει! 

Ο Αμερικανός του Ολυμπιακού έκανε τα μαλλιά του κοτσιδάκια, υιοθετώντας έτσι ένα στυλ το οποίο κοντράρει πλέον επάξια τον Τσίμα Μονέκε της Μπασκόνια

Ο Νιγηριανοαυστραλός φόργουορντ είχε μιλήσει στο Sportal για την τρέλα του με το μαλλί του και μας είχε υποσχεθεί μάλιστα και ακόμη πιο «τρελά» λουκ, με τον Μόουζες Ράιτ να μπαίνει και εκείνος στο κάδρο με τα ιδιαίτερα λουκ. 

Μένει να δούμε και εάν ο Μόουζες Ράιτ κρατήσει για καιρό το συγκεκριμένο χτένισμα ή τώρα που πήρε φόρα κάνει κι εκείνος πειράματα στο κεφάλι του, όπως έχουν κάνει βέβαια και πολλοί Αμερικανοί κατά το παρελθόν στην Ελλάδα και όχι μόνο. 

Το βίντεο του Sportal από την προπόνηση του Ολυμπιακού, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα και το νέο λουκ του Ράιτ: 

Ο Παπανικολάου στο Sportal: «Αντίπαλος αύριο ο Σπανούλης, δεν υπάρχει Παναθηναϊκός στη σκέψη μας»
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

12:56 - 15.02.2024

Ο Παπανικολάου στο Sportal: «Αντίπαλος αύριο ο Σπανούλης, δεν υπάρχει Παναθηναϊκός στη σκέψη μας»

O Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην κάμερα του Sportal ενόψει του Final 8 και τόνισε πως στη σκέψη του ίδιου και των συμπαικτών του υπάρχει μόνο η αναμέτρηση με το Περιστέρι στα προημιτελικά και όχι το ενδεχόμενο του τελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό.

🔴LIVE για το Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος και το Final 8 της Κρήτης

Tags: