Χωρίς αλλαγή ξένου ο Ολυμπιακός στο Final 8

Χωρίς αλλαγή ξένου ο Ολυμπιακός στο Final 8

Aχιλλέας Μαυροδόντης 12:06 - 15.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:30 - 15.02.2024

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην Κρήτη και μετράει αντίστροφα για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους Ερυθρόλευκους να μην προχωρούν σε κάποια αλλαγή ενόψει της διοργάνωσης στο ρόστερ τους.

Ο Ολυμπιακός δεν αλλάζει ενόψει του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να πορευτεί με τους 7 ξένους που έχει και στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα, με τις δύο αλλαγές που έχει στην διάθεσή του να τις κρατάει για την συνέχεια. 

Έτσι, εκτός θα είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος είναι τραυματίας, με τους Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ να μένουν επίσης εκτός της 7άδας που θα αγωνιστεί στα ματς του Final 8. 

Θυμίζουμε πως η 7άδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος, Αϊζάια Κάνααν, Μουστάφα Φαλ, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεφ, Ίγκνας Μπραζντέικις και Μόουζες Ράιτ. 

Βέβαια δεν θα μπορούν να παίξουν και οι 7 ταυτόχρονα, με έναν εξ αυτών να μένει εκτός σε κάθε αγώνα, όπως γίνεται και στα παιχνίδια της Stoiximan Basket League

Στο ίδιο αεροπλάνο για Κρήτη Ολυμπιακός, Πανιώνιος και Λιόλιος (gallery)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

11:43 - 15.02.2024

Στο ίδιο αεροπλάνο για Κρήτη Ολυμπιακός, Πανιώνιος και Λιόλιος (gallery)

Η αποστολή του Ολυμπιακού και του Πανιώνιου έφθασαν στο Ηράκλειο για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Με την ίδια πτήση «πέταξε» για την πόλη της Κρήτης κι ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους Έλληνες, οι Κώστας Παπανικολάου, Τόμας Ουόκαπ, Ναζ Μήτρου Λονγκ, Μιχάλης Λούντζης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Γιώργος Τανούλης ταξίδεψαν στη Κρήτη και περιμένουν κι εκείνοι να ριχτούν στη μάχη του Final 8

🔴LIVE για το Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος και το Final 8 της Κρήτης