Στο ίδιο αεροπλάνο για Κρήτη Ολυμπιακός, Πανιώνιος και Λιόλιος (gallery)
i

/©Intime

Στο ίδιο αεροπλάνο για Κρήτη Ολυμπιακός, Πανιώνιος και Λιόλιος (gallery)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 11:43 - 15.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:29 - 15.02.2024

Η αποστολή του Ολυμπιακού και του Πανιώνιου έφθασαν στο Ηράκλειο για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Με την ίδια πτήση «πέταξε» για την πόλη της Κρήτης κι ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος.

Το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται προ των πυλών. Όπως και πέρυσι θα διεξαχθεί στο ίδιο νησί, στην ίδια πόλη και στο ίδιο γήπεδο. Από την Πέμπτη (15/2) έως και την Κυριακή (18/2), το κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου της Κρήτης θα υποδεχτεί τις επτά πρώτες ομάδες της Basket League όταν ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της κανονικής περιόδου, καθώς και τον νικητή του φάιναλ φορ του UNICEF Trophy, που όπως και πέρυσι είναι ο Πανιώνιος.

Έτσι στο Final 8 συμμετέχουν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός AKTOR, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, το Περιστέρι, ο Προμηθέας κι ο Πανιώνιος. Tο πρωί της Πέμπτης (15/2) αφίχθησαν στο Ηράκλειο η αποστολή του Ολυμπιακού κι η αποστολή του Πανιωνίου. 

Οι ξένοι του Ολυμπιακού στο Final 8 και οι σκέψεις του Μπαρτζώκα
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

23:15 - 14.02.2024

Οι ξένοι του Ολυμπιακού στο Final 8 και οι σκέψεις του Μπαρτζώκα

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης από την Αθήνα με προορισμό το Ηράκλειο, ώστε να παλέψει για το τρίτο σερί Κύπελλο, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει μπροστά του μια σημαντική απόφαση σχετικά με την 7άδα των ξένων.

Να αναφέρουμε πως με την ίδια πτήση ταξίδεψε κι ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος. 

🔴LIVE για το Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος και το Final 8 της Κρήτης