Ο Παπανικολάου στο Sportal: «Αντίπαλος αύριο ο Σπανούλης, δεν υπάρχει Παναθηναϊκός στη σκέψη μας»

Ο Παπανικολάου στο Sportal: «Αντίπαλος αύριο ο Σπανούλης, δεν υπάρχει Παναθηναϊκός στη σκέψη μας»

O Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην κάμερα του Sportal ενόψει του Final 8 και τόνισε πως στη σκέψη του ίδιου και των συμπαικτών του υπάρχει μόνο η αναμέτρηση με το Περιστέρι στα προημιτελικά και όχι το ενδεχόμενο του τελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι ένας παίκτης που έχει φάει τους τελικούς με το... κουτάλι, όπως και διοργανώσεις σαν αυτή του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Έτσι, το Sportal ζήτησε την άποψη του αρχηγού του Ολυμπιακού, λίγο μετά την άφιξη της ομάδας στην Κρήτη, με τον ίδιο, αρχικά, να κρατά χαμηλούς τόνους. 

«Το ότι μας πήγε καλά τις προηγούμενες χρονιές δεν σημαίνει κάτι για φέτος. Είμαστε καλά, η ψυχολογία είναι καλά, δουλεύουμε με σκοπό το πρώτο ματς με το Περιστέρι και ευελπιστούμε να είμαστε την Κυριακή στον τελικό και να διεκδικήσουμε τον τίτλο», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Παπανικολάου, πριν μιλήσει για το ενδεχόμενο να παίξει αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό. . 

«Δεν μας παίρνει να προδικάσουμε και να κοιτάξουμε τόσο μακριά στο ενδεχόμενο ενός ματσαρίσματος με τον Παναθηναϊκό. Αϋριο αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι ανταγωνιστική και στην συνέχεια έχουμε άλλον έναν νικητή. Αν βρεθούμε στον τελικό και είναι απέναντί μας ο Παναθηναϊκός είναι μια άλλη κουβέντα. Αυτή τη στιγμή στο Περιστέρι πρέπει να επικεντρωθούμε», τόνισε ο Κώστας Παπανικολάου.

Επιπλέον, τον ρωτήσαμε και για το γεγονός πως ο Βασίλης Σπανούλης, με τον οποίο πέρασε τόσες μεγάλες στιγμές στον Ολυμπιακό, θα είναι ο προπονητής του στην Εθνική Ελλάδας, με τον «Παπ» να τονίζει ότι είναι νωρίς για να μιλήσουν για αυτό. 

«Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως αύριο θα τον έχω αντίπαλο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει χρόνος να τα συζητήσουμε. Αυτή τη στιγμή, σεβόμενος και την δουλειά μου και την δουλειά του Βασίλη και εκείνος το ίδιο θα έκανε, μετράει το αυριανό». 

Τέλος, ξεκαθάρισε πως πέρασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με την σύζυγο του και όχι με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος, σύμφωνα με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, είναι ο… Βαλεντίνος του Κώστα Παπανικολάου!

Ολόκληρη η συνέντευξη του Κώστα Παπανικολάου στο Sportal: