Επιστροφή Σλούκα στη δράση για τον Παναθηναϊκό, «μέσα» ο Κουζμίνσκας για την ΑΕΚ

Γκριγκόνις - Κουζμίνσκας

Επιστροφή Σλούκα στη δράση για τον Παναθηναϊκό, «μέσα» ο Κουζμίνσκας για την ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 16:49 - 15.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 15.02.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει την ΑΕΚ με τον Κώστα Σλούκα να βρίσκεται και πάλι στην πράσινη 12άδα, την ώρα που ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας θα επιστρέψει για την Ένωση στο παιχνίδι του Κυπέλλου.

Ο πρώτος προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας είναι προ των πυλών, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, με φόντο μια θέση στην τετράδα του θεσμού. Ενόψει του μεγάλου αγώνα οι δύο ομάδες θα έχουν επιστροφές στην σύνθεσή τους.

Το τριφύλλι θα έχει και πάλι στην αποστολή τον Κώστας Σλούκας. Ο αρχηγός των πράσινων ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπωρούσε και φωνάζει κανονικά παρών στην αναμέτρηση, ενισχύοντας την ομάδα του, για το πρώτο βήμα επιστροφής στους τίτλους. Ο Εργκίν Αταμάν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θέλει οι παίκτες του να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό με τα παιχνίδια των τελευταίων ημερών.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας πατάει και πάλι παρκέ. Ο Λιθουανός φόργουορντ ανέβασε στροφές τις τελευταίες μέρες, προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς και επιστρέφει στα παρκέ με την κιτρινόμαυρη φανέλα, μετά από τις 24 Δεκεμβρίου. Το Sportal είχε αποκαλύψει πως ο «Κούζμι» θα επιστρέψει στη δράση στο μεγάλο ραντεβού του Φεβρουαρίου, με τον Λιθουανό να φωνάζει παρών για την ομάδα του στο μεγάλο παιχνίδι του Ηρακλείου.

Οι 12άδες των δύο ομάδων

Παναθηναϊκός (Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Σλούκας, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Μαντζούκας.

ΑΕΚ (Ζούρος): Ραντλ, Καράμπελας, Πιλάβιος, Χόλινς, Νετζήπογλου, Αγραβάνης, Νάιτ, Κουζέλογλου, Κουζμίνσκας, Μόργκαν, Ματαλιωτάκης, ΜακΡέι.