Μία ξεχωριστή επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ Betsson στα Λιόσια

ΑΕΚ betsson

Μία ξεχωριστή επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ Betsson στα Λιόσια

Χρήστος Τσάλτας 15:28 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:34 - 20.05.2024

Η ΑΕΚ Betsson υποδέχτηκε καθηγητές και φοιτητές από το Πανεπιστήμιο High Point, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν το κλειστό των Λιοσίων αλλά και την ταινία 1968.

Υπό το βλέμμα καθηγητών αλλά και φοιτητών του Πανεπιστημίου High Point της North Carolina πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ betsson στα Άνω Λιόσια το πρωί της Πέμπτης 9/5.

Οι ίδιοι αφού περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις, είδαν την προπόνηση των κιτρινόμαυρων και στη συνέχεια παρακολούθησαν σεμινάριο για το Sports Marketing, την επικοινωνία και τα sosiacl media.

Τέλος, παρακολούθησαν την ταινία «1968» που περιγράφει τις στιγμές που έζησε η ομάδα της ΑΕΚ στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου της στο μπάσκετ, το 1968.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Πολύωρη επίσκεψη στο Οlympic Hall των Άνω Λιοσίων, πραγματοποίησε σήμερα (Πέμπτη, 09/05) αντιπροσωπεία φοιτητών και καθηγητών του Πανεπιστημίου High Point της North Carolina, η οποία φωτογραφήθηκε με φόντο την προπόνηση των παικτών της «Βασίλισσας». Προηγήθηκε ξενάγηση στους χώρους και σεμινάριο προεξαρχόντων των τομεαρχών της ΑΕΚ BETSSON BC, με αντικείμενο το Sports Marketing, την επικοινωνία & τα social media, το match operations, το Scouting και τη διοργάνωση αθλητικών event. Οι Αμερικανοί επισκέπτες μας παρακολούθησαν σε ειδική προβολή και την ταινία-έπος «1968», στο εστιατόριο «1968» των εγκαταστάσεων.