Έβαλε... μπρος ενόψει Ολυμπιακού η ΑΕΚ Betsson με επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις

ΑΕΚ

Έβαλε... μπρος ενόψει Ολυμπιακού η ΑΕΚ Betsson με επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις

Χρήστος Τσάλτας 13:34 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 11:29 - 20.05.2024

Η φωτιά «έσβησε» έπειτα από ακόμα μία παρέμβαση του Μάκη Αγγελόπουλου, με τους παίκτες της ΑΕΚ Betsson να επιστρέφουν σε ρυθμό ομαδικών προπονήσεων την Πέμπτη.

Έπειτα απ' όσα έγιναν την Τετάρτη, με την αποχή από τις προπονήσεις, αλλά και την κίνηση του Μάκη Αγγελόπουλου να πληρώσει τα οφειλόμενα προς τους παίκτες, το κλειστό των Λιοσίων πήρε και πάλι ζωή την Πέμπτη. Αυτό γιατί παίκτες και προπονητικό σταφ «αντάμωσαν» για προπόνηση, επιστρέφοντας στο ομαδικό πρόγραμμα.

Στην Ένωση οι ρυθμοί είχαν πέσει πάρα πολύ τις τελευταίες μέρες, καθώς διεξάγονταν ατομικά session και όχι ομαδικές προπονήσεις, με τους παίκτες να εξετάζουν πολλές επιλογές για να μείνουν σε φόρμα. Η παρέμβαση Αγγελόπουλου όμως έφερε αποτέλεσμα, με τον Ηλία Ζούρο και τους συνεργάτες του να ξεκινούν έτσι την προετοιμασία για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, για τα playoffs της Stoiximan Basket League.

Πέρασε στην αντεπίθεση η ΑΕΚ Betsson: «Η ομάδα είναι εδώ και θα συνεχίσει παρά το τοξικό περιβάλλον»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:49 - 08.05.2024

Πέρασε στην αντεπίθεση η ΑΕΚ Betsson: «Η ομάδα είναι εδώ και θα συνεχίσει παρά το τοξικό περιβάλλον»

Η ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson πέρασε στην αντεπίθεση, σχετικά με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες και τόνισε πως η Ένωση θα παραμείνει εδώ και θα συνεχίσει την προσπάθεια, κόντρα στο τοξικό περιβάλλον που επικρατεί.

Το πώς θα παρουσιαστεί η ΑΕΚ Betsson σε αυτά τα παιχνίδια παραμένει άγνωστο, δεδομένου του γεγονότος πως τις τελευταίες μέρες οι προπονήσεις ήταν ουσιαστικά για να κρατηθούν τυπικά σε φόρμα οι παίκτες και δεν είχαν ένταση. Την ίδια στιγμή που δεν γινόταν και τακτική ανάλυση του αντιπάλου, τον οποίο όμως γνωρίζουν καλά.

Οι συνεργάτες του Ζούρου βρίσκονταν στα Λιόσια τις προηγούμενες μέρες και ανέλυαν κομμάτια του παιχνιδιού της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, ώστε μόλις επιστρέψει η Ένωση στη δράση να είναι όλα έτοιμα. Όπως και συνέβη, με τους παίκτες της ΑΕΚ Betsson να επιστρέφουν στο ομαδικό πρόγραμμα, έχοντας πάρει τα οφειλόμενα.

Η πιθανότερη ημερομηνία για το Game 1 της σειράς των playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό είναι η 15η Μαϊου, ωστόσο όλα αναμένεται να ανακοινωθούν με το πέρας της 5ης αγωνιστικής του τρίτου γύρου για το πρώτο bracket του πρωταθλήματος.