Στα Λιόσια ο Αγγελόπουλος, συναντήθηκε με το προσωπικό της AEK Betsson

Μάκης Αγγελόπουλος

Στα Λιόσια ο Αγγελόπουλος, συναντήθηκε με το προσωπικό της AEK Betsson

Χρήστος Τσάλτας 17:59 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 02:53 - 20.05.2024

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Μάκης Αγγελόπουλος βρέθηκε στο κλειστό των Λιοσίων και αφού αρχικά δεσμεύτηκε για την καταβολή των οφειλόμενων στους παίκτες, είχε συνάντηση και με το προσωπικό της ομάδας.

Οι τελευταίες μέρες ήταν πολύ έντονες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ Betsson, για ακόμα μια φορά μέσα στη σεζόν και ιδίως τώρα που η προσπάθεια της Ένωσης βαδίζει στο φινάλε της. Με την επιστροφή μετά το ρεπό του Πάσχα δεν έγιναν για ακόμα μια φορά ομαδικές προπονήσεις, με τους παίκτες του Ηλία Ζούρου να μην κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση που επικρατεί, όσον αφορά τις οφειλές.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν τήρησε τις προ εβδομάδων δεσμεύσεις προς τους παίκτες του, κάτι που οδήγησε σε αυτή την κίνηση από την πλευρά των παικτών. Μάλιστα υπήρχε η σκέψη της πλήρους αποχής από τις δραστηριότητες της ομάδας, με τους παίκτες της Ένωσης να εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προπονούνται σε άλλο γήπεδο και όχι στα Λιόσια.

Η παρέμβαση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson έφερε εξελίξεις, με τον Αγγελόπουλο να σβήνει τη φωτιά. Αυτό γιατί κατέβαλε τα οφειλόμενα προς τους παίκτες για τον τελευταίο μήνα και από την Πέμπτη επιστρέφουν άπαντες σε ρυθμό προπονήσεων, με το προπονητικό σταφ να έχει ενημερώσει τους παίκτες για την εξέλιξη αυτή.

Όλα πήραν τον δρόμο τους το μεσημέρι της Τετάρτης. Αυτό γιατί ο Μάκης Αγγελόπουλος βρέθηκε στο κλειστό των Λιοσίων και είχε συνάντηση με τους συνεργάτες του στην ΚΑΕ, δίνοντας τη λύση στο πρόβλημα που προέκυψε. Παράλληλα, συζήτησε και με το προσωπικό της ομάδας, τονίζοντας για ακόμα μια φορά πως θα υπάρξει καταβολή των οφειλόμενων και σε αυτούς.

Σε πρώτη φάση η σεζόν δείχνει να ολοκληρώνεται ομαλά, με την Ένωση να επιστρέφει σε ρυθμό προπονήσεων από την Πέμπτη, στο κλειστό των Λιοσίων, ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία για τα παιχνίδια των playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό, με πιθανή ημερομηνία έναρξης της post season τις 15 Μαϊου.

Από εκεί και πέρα, η Ένωση θα μπει σε ρυθμό προπονήσεων, έχοντας λάβει έγγραφο από την ΕΟΚ για ανάκληση δελτίων. Το έγγραφο όμως αφορά υπόθεση η οποία έχει εξοφληθεί, κάτι που σημαίνει πως μέχρι το τέλος της σεζόν δεν προχωρήσει η ομοσπονδία σε κίνηση ανάκλησης. Η Ένωση ενημέρωσε την ομοσπονδία για την εξέλιξη αυτή και ετοιμάζεται για την επιστροφή σε ομαδικές προπονήσεις.

Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός για το τελευταίο εισιτήριο του Final 4!