Σε ρυθμό προετοιμασίας η ΑΕΚ: Έρχονται οι ξένοι και ξεκινάνε δουλειά - Οι πρώτες δηλώσεις του Ραντλ

Ζοάν Πλάθα

i

@Intime

Σε ρυθμό προετοιμασίας η ΑΕΚ: Έρχονται οι ξένοι και ξεκινάνε δουλειά - Οι πρώτες δηλώσεις του Ραντλ

Χρήστος Τσάλτας 16:57 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:58 - 17.08.2023

Η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας, με την Ένωση να υποδέχεται τους επτά ξένους της και να βάζει... μπρος στις προπονήσεις από τις 23 Αυγούστου.

Η ΑΕΚ μετρά αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας εν όψει της περιόδου 2023-2024.

Η επίσημη «πρώτη» της «Βασίλισσας», παρόντος του Κόουτς Ζοάν Πλάθα, θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης, 23 Αυγούστου, στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, σύμφωνα με την ενημέρωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ.

Οι αφίξεις των έξι εκ των επτά ξένων είναι προγραμματισμένες για την ερχόμενη Κυριακή (20/08).

Ο Εμφιόντου Καμπενγκέλε «ανοίγει τον χορό», καθώς αναμένεται στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 11:00 (ώρα Ελλάδος), ενώ οι Λάνγκστον Χολ, Μπεν Μάκλεμορ, Τζόρνταν Μακρέι, Τσέισον Ραντλ και Τζάστιν Τίλμαν, αναμένεται να «προσγειωθούν» επί ελληνικού εδάφους, όλοι μαζί, στις 20:00 (ώρα Ελλάδος).

Ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ ο Τσέισον Ραντλ (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:53 - 17.08.2023

Ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ ο Τσέισον Ραντλ (vid)

Μία ακόμα σημαντική μεταγραφή ανακοίνωσε η ΑΕΚ που με τον τρόπο της έχει ανεβάσει τον πήχη για τη σεζόν που έρχεται. Ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ Τσέισον Ραντλ μπαίνει στη μηχανή και σύντομα θα τεθεί στη διάθεση του κόουτς Ζοάν Πλάθα.

Τη Δευτέρα (21/08) και την Τρίτη (22/08) όλοι οι αθλητές, πλην των διεθνών (Κουζμίνσκας και Χατζηδάκη) θα υποβληθούν σε ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις στο «Metropolitan General».

Ραντλ: Ενθουσιασμένος που θα παίξω στην ΑΕΚ

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε και ο Τσέισον Ραντλ. Ο νέος παίκτης της Ένωσης δήλωσε ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του:

«Είμαι ευγνώμων και ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω αυτή την περίοδο στην ΑΕΚ. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά».