«Λιώνει» στο παρκέ ο ΜάκΛεμορ και ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ (vid)

Μπεν ΜάκΛεμορ

«Λιώνει» στο παρκέ ο ΜάκΛεμορ και ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ (vid)

Χρήστος Τσάλτας 11:36 - 15.08.2023

Ο Μπεν ΜάΚΛεμορ μετράει αντίστροφα για το ταξίδι του στη χώρα μας, ώστε να ξεκινήσει προετοιμασία με την ΑΕΚ, με τον Αμερικανό γκαρντ να προετοιμάζεται με εντατικό ρυθμό στη χώρα του.

Η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού για την ΑΕΚ είναι ο Μπεν ΜάκΛεμορ. Ο 30χρονος γκαρντ έπειτα από 9 χρόνια στο ΝΒΑ και πάνω από 550 παιχνίδια σητν κορυφαία λίγκα του πλανήτη, έρχεται στην Ελλάδα για να αποτελέσει ηγετική φιγούρα στο πλάνο του Ζοάν Πλάθα στην Ένωση.

Ο ΜάκΛεμορ αναμένεται να είναι ένας από τους παίκτες που θα στηριχτεί ο Ισπανός κόουτς, καθώς το αξιόπιστο περιφερειακό του σουτ, αλλά και η ενέργεια που βγάζει στην άμυνα τον καθιστούν έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Ο Τζόρνταν ΜακΡέι, άλλωστε, κατά τη διάρκεια ενός live video στην προσωπική σελίδα του στο Instagram δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός πως θα μοιράζεται το παρκέ με τον άλλοτε γκαρντ των Σακραμέντο Κινγκς και των Χιούστον Ρόκετς. «Ο Μπεν ΜάκΛεμορ είναι εκπληκτικός παίκτης. Μπορεί να... σκοτώσει τον αντίπαλο. Ανυπομονώ να παίξω μαζί του την ερχόμενη σεζόν», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο 32χρονος σκόρερ.

Σε περίπου μία εβδομάδα η ΑΕΚ θα ξεκινήσει προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν, με τον πήχη να βρίσκεται πολύ ψηλά. Για το λόγο αυτό ο ΜάκΛεμορ έχει πάρει κάτι παραπάνω από... ζεστά τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Η πρόκληση και για τον ίδιο είναι μεγάλη, καθώς θα έχει την ευκαιρία να αποτελέσει έναν από τους ηγέτες εντός και εκτός παρκέ.

Για το λόγο αυτό φροντίζει να δίνει το παράδειγμα. Πώς; Δουλεύοντας σκληρά στις ΗΠΑ λίγο πριν ταξιδέψει στη χώρα μας για την προετοιμασία της ομάδας του. Ο έμπειρος άσος περνάει ώρες στο παρκέ και δουλεύει με εντατικούς ρυθμούς, δείχνοντας έτοιμος να πατήσει στο παρκέ των Λιοσίων και να «βρεθεί» με τους νέους συμπαίκτες του.

Πάρτε μια μικρή γεύση στο βίντεο που ακολουθεί: