Το πρώτο μήνυμα του Τίλμαν: «Πάμε ΑΕΚ!»

Τζάστιν Τίλμαν

Το πρώτο μήνυμα του Τίλμαν: «Πάμε ΑΕΚ!»

Χρήστος Τσάλτας 14:00 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:21 - 14.08.2023

Ο Τζάστιν Τίλμαν θα φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν, με τον Αμερικανό φόργουορντ να δηλώνει ανυπόμονος να βρεθεί στην Ελλάδα, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποδοχή.

Τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε ο Τζάστιν Τίλμαν, ο οποίος τη σεζόν 2023-24 θα βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας του Ζοάν Πλάθα. Ο 27χρονος φόργουορντ από το Μίσιγκαν ανακοινώθηκε από την Ένωση το πρωί της Δευτέρας και έγινε ο έκτος ξένος που μπήκε στη... μηχανή της ομάδας.

Μετά τους Τζόρνταν ΜακΡέι, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Μπεν ΜάκΛεμορ, Λάνγκστον Χολ, Μφιόντου Καμπενγκέλε, ο Τίλμαν γίνεται ο έκτος ξένος στο ρόστερ, με την ΑΕΚ να αποκτά έναν παίκτη με έφεση στο σκοράρισμα, που στην καλή μέρα του μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά.

Μιλώντας για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του ο Αμερικανός άσος δήλωσε ενθουσιασμένος και ανυπόμονος να μπει στο παρκέ με τους νέους συμπαίκτες του, ενώ παράλληλα δήλωσε πολύ χαρούμενος για τα μηνύματα που έλαβε από τον κόσμο της ομάδας κατά την ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Στο πρώτο του μήνυμα ως παίκτης της ΑΕΚ ο Τζάστιν Τίλμαν ανέφερε:

«Νιώθω τιμή και χαρά που θα αποτελέσω μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Ανυπομονώ να φτάσω στην Ελλάδα, μια χώρα με σπουδαία κουλτούρα και να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό και τους οπαδούς για το «ζεστό» καλωσόρισμα. Πάμε ΑΕΚ!»