Διευθυντής Επικοινωνίας ΚΑΕ ΑΕΚ: «Ο Μάκης Αγγελόπουλος συνεχίζει μόνος τον αγώνα»

Ο Μάκης Αγγελόπουλος

i

©InTime

Διευθυντής Επικοινωνίας ΚΑΕ ΑΕΚ: «Ο Μάκης Αγγελόπουλος συνεχίζει μόνος τον αγώνα»

Χρήστος Τσάλτας 19:22 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:34 - 14.08.2023

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, τόνισε πως ο προέδρος της Ένωσης, Μάκης Αγγελόπουλος, είναι ο μοναδικός χρηματοδότης της.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, πήρε θέση σχετικά με τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της Ένωσης, Μάκη Αγγελόπουλο.

Ο μεταγραφικός «οργασμός» της «Ένωσης» το τελευταίο διάστημα, φούντωσε τις φήμες ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει στο πλευρό «συμπαίκτη», όμως ο κύριος Νικολάου, με μια ανάρτηση του στο Facebook, ξεκαθάρισε το… τοπίο αναφορικά με τον χρηματοδότη της ΑΕΚ και το αν έχει κάποιον στο πλευρό του ή όχι.

Ζοάν Πλάθα, Μάκης Αγγελόπουλος

Χαρακτηριστικά, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, ανέφερε πως

Η ΑΕΚ ανέβασε τον πήχη και περιμένει στήριξη... διαρκείας
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:06 - 14.08.2023

Η ΑΕΚ ανέβασε τον πήχη και περιμένει στήριξη... διαρκείας

Το φετινό καλοκαίρι έπαιξε «μεγάλη μπάλα» χτίζοντας ένα από τα καλύτερα ρόστερ της σύγχρονης ιστορίας της. Η ΑΕΚ μπαίνει στη σεζόν 2023-24 με βλέψεις και σε αυτή την προσπάθεια περιμένει τον κόσμο να ανταποκριθεί στο «κάλεσμα».

«Ο κ. Αγγελόπουλος, που δεν χρειάζεται διαπιστευτήρια και επιμένει να κοιτά ψηλά, συνεχίζει ΜΟΝΟΣ τον αγώνα για ενίσχυση της ομάδας και για αυτοεξυγίανση της ΚΑΕ. Ο κόσμος της ΑΕΚ θα μπορεί να στηρίξει την προσπάθεια, με ποικίλους τρόπους, που θα ανακοινωθούν οσονούπω. Ο κ. Αγγελόπουλος -παρά την τοξικότητα και τις ανισότητες που αδιαλείπτως προκαλούνται στο διχοτομημένο ευρωπαϊκό μπάσκετ- είναι (σταθερά) ΕΔΩ»

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιώργου Νικολάου: 

Tags: