ΑΕΚ: Η επιστροφή του Μάντσεν φέρνει εξελίξεις με ΜακΓκριφ

Κάμερον ΜακΓκριφ

i

© Intime

ΑΕΚ: Η επιστροφή του Μάντσεν φέρνει εξελίξεις με ΜακΓκριφ

Πάρης Τσελεπίδης • 18:26 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Στην ΑΕΚ περιμένουν την επιστροφή του Αλεξάντερ Μάντσεν προκειμένου να λύσουν το συμβόλαιο του ΜακΓκριφ, αφού πλέον οι ξένοι της ομάδας είναι οκτώ.

Στην πόρτα της εξόδου της ΑΕΚ φαίνεται να βρίσκεται ο Αμερικανός Κάμερον Μακ Γκριφ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν... θα πληρώσει τη νύφη για το γεγονός ότι η «Ένωση» έχει πλέον οκτώ ξένους, ενώ και στην Ελλάδα και στο BCL μπορεί να χρησιμοποιήσει τους επτά. Στην Basket League σε κάθε παιχνίδι τους έξι από τους επτά ενώ στο BCL μέχρι και επτά.

Η έλευση των Πιέρ Οριόλα και Μπρίντον Λεμάρ αντί του Τιμ Φρέιζιερ που μετακόμισε στην Γαλλία για λογαρτιασμό της Στρασμπούρ γέμισε το ρόστερ της ΑΕΚ η οποία πλέον περνάει στη φάση που πρέπει να το ξεσκαρτάρει. Σύμφωνα με πλρηφορίρες το τεχνικό τιμ της ομάδας και ο επικεφαλής του Ηλίας Καντζούρης φέρεται να έχει πάρει την απόφασή του και αυτή επιβάλλει την απομάκρυνση του Μακ Γκριφ.

Ο Αμερικάνος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τους «κιτρινόμαυρους» και όπως όλα δείχνουν η αντίστροφη μέτρηση για το «αντίο» του έχει ήδη ξεκινήσει. Αυτό που απομένει πλέον για τους «κιτρινόμαυρους» είναι να επιστρέψει ο Φινλανδός, Αλεξάντερ Μάντσεν στις προπονήσεις και στα παιχνίδια της ΑΕΚ. Ο ίδιος ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στη μέση του που τον έχει κρατήσει τον τελευταίο μήνα εκτός προπονήσεων και αγωνιστικής δράσης.

Mε την επιστροφή λοιπόν του διεθνή Φινλανδού σέντερ, αναμένεται να έχουμε και αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση από τους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι έχουν ήδη καταλήξει στο «διαζύγιο» με τον ΜακΓκριφ. Κι όσο για μέχρι τότε; Ο Αμερικανός φόργουορνυτ θα συνεχίσει κανονικά να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Ελλάδα για την Basket League αλλά και τη συνέχεια στο BCL με την «Ένωση» να βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης από τον όμιλο της φάσης των 16 του θεσμού.