ΑΕΚ: Επίσημα δικός της ο Λεμάρ

ΑΕΚ: Επίσημα δικός της ο Λεμάρ

Sportal newsroom 13:40 - 23.02.2023 / Ανανεώθηκε: 13:51 - 23.02.2023

O Μπρίντον Λεμάρ είναι και τυπικά παίκτης της ΑΕΚ, με την Ένωση να ανακοινώνει την απόκτηση του παίκτη για το υπόλοιπο της σεζόν.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και με τη βούλα ο Μπρίντον Λεμάρ.

Ο Αμερικανός γκαρντ αποτελεί τον αντικαταστάτη του Τιμ Φρέιζερ, ο οποίος συνέχισε στη Στρασμπούρ, με την Ένωση να τον ανακοινώνει για το υπόλοιπο της σεζόν.

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Έκαψαν τη φανέλα του αδικοχαμένου Στεφάν στην Τούμπα. Ξεπέρασαν κάθε όριο»
ΜΠΑΣΚΕΤ

12:14 - 22.02.2023

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Έκαψαν τη φανέλα του αδικοχαμένου Στεφάν στην Τούμπα. Ξεπέρασαν κάθε όριο»

Η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της στα social media της ομάδας κατέκρινε με οργή «τη σύληση και καύση φανέλας του αποβιώσαντος αθλητή Στεφάν Γέλοβατς» από οπαδούς του ΠΑΟΚ στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι της περασμένης Κυριακής στη Τούμπα.

Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή της ΑΕΚ μετά το Final 8, καθώς ήδη έχει ανακοινωθεί ο Πιέρ Οριόλα, ο οποίος έχει μάλιστα ήδη πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

«H AEK BC ανακοινώνει ότι ο Μπρίντον Λεμάρ (Brynton Lemar, 27 χρ., 1μ.93) συνήψε συμφωνία με τη “Βασίλισσα”. Ο Αμερικανός - με ρίζες από την Τζαμάικα - γκαρντ υπέγραψε σήμερα (23/02) συμβόλαιο έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023. O Aμερικανός μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη γαλλική ΛεΜαν», αναφέρει η ανακοίνωση της «Ένωσης» για τον Μπρίντον Λεμάρ.