Η ΑΕΚ Betsson χωρίς απρόοπτα και με δύο εφήβους κόντρα στο Λαύριο

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ Betsson χωρίς απρόοπτα και με δύο εφήβους κόντρα στο Λαύριο

Χρήστος Τσάλτας 16:23 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 20.05.2024

Η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται το Λαύριο με την Ένωση να μην έχει απρόοπτα στην σύνθεσή της ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στο σύνολο του Κώστα Μέξα.

Επιστροφή στη δράση για την ΑΕΚ Betsson, που αντιμετωπίζει το Λαύριο, στο άδειο -λόγω τιμωρίας- κλειστό των Λιοσίων για την 3η αγωνιστική των playouts. Η Ένωση θέλει τη νίκη για να κάνει βήμα προς την έβδομη θέση της κατάταξης και να έχει τον πρώτο λόγο για τα playoffs.

Στην αναμέτρηση με την ομάδα του Κώστα Μέξα η Ένωση θα έχει όλα τα διαθέσιμα όπλα στη φαρέτρα της, δεδομένου ότι δεν υπήρξαν απρόοπτα στις τελευταίες δύο προπονήσεις στα Λιόσια. Την ίδια ώρα που τα μέλη της εφηβικής ομάδας των «κιτρινόμαυρων», Μάριος Μαραθωνίτης και Γιάννης Νικολάου πήραν για ακόμα μια φορά θέση στην 12άδα.

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι τραυματίες Μπράντον Νάιτ και Δημήτρης Φλιώνης, αλλά και ο Τζάστιν Τίλμαν, που αναχώρησε για τις ΗΠΑ και δεν θα αγωνιστεί ξανά με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Εκτός βρίσκεται και ο Δημήτρης Μαυροειδής, με τον γενικό αρχηγό της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson να περνάει την πόρτα του χειρουργείου για επέμβαση στον μηνίσκο.

H σύνθεση της ΑΕΚ Betsson για το παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο: Χολ, Ραντλ, Καράμπελας, Νικολάου, Μαραθωνίτης, Νετζήπογλου, Χατζηδάκης, Αγραβάνης, Χόλινς, Κουζέλογλου, Κουζμίνσκας, ΜακΡέι,