Χωρίς Μαυροειδή η ΑΕΚ Betsson στο παιχνίδι με το Λαύριο

Δημήτρης Μαυροειδής

Χωρίς Μαυροειδή η ΑΕΚ Betsson στο παιχνίδι με το Λαύριο

Χρήστος Τσάλτας 15:44 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 20.05.2024

Η ΑΕΚ Betsson αντιμετωπίζει το Λαύριο, για την 3η αγωνιστική των Layouts και στο κλειστό των Λιοσίων, πέραν των απουσιών των παικτών θα έχει ακόμα μία, αυτή του Δημήτρη Μαυροειδή.

Επιστροφή στη δράση για την AEK Betsson που αντιμετωπίζει το Λαύριο, στο άδειο -λόγω τιμωρίας- κλειστό των Λιοσίων, για την 3η αγωνιστική των playouts. Η Ένωση αναμένεται να έχει απουσίες, τόσο εντός παρκέ, όσο και στον πάγκο.

Πέραν των παικτών που απουσιάζουν με προβλήματα τραυματισμών, οι κιτρινόμαυροι θα έχουν ακόμα μια απώλεια στην αποστολή τους. Αυτό γιατί ο Δημήτρης Μαυροειδής δεν θα βρίσκεται στο κλειστό των Λιοσίων για την αναμέτρηση με την ομάδα του Κώστα Μέξα.

Ο γενικός αρχηγός της ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό στον μηνίσκο τις προηγούμενες εβδομάδες και την Κυριακή πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει το πρόβλημα. Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη, με τον «Μαύρο» να ξεκινάει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης στον μηνίσκο, ώστε να είναι απόλυτα υγιής το συντομότερο δυνατό.

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν βρίσκεται στα Λιόσια για την αναμέτρηση της Ένωσης κόντρα στην ομάδα της Λαυρεωτικής, με την επέμβαση να είναι προγραμματισμένη εδώ και αρκετές μέρες.