Πότε υπολογίζεται το ντεμπούτο του Αγραβάνη με την ΑΕΚ και σε ποια κατάσταση βρίσκεται

Δημήτρης Αγραβάνης

Πότε υπολογίζεται το ντεμπούτο του Αγραβάνη με την ΑΕΚ και σε ποια κατάσταση βρίσκεται

Χρήστος Τσάλτας 11:49 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:51 - 15.01.2024

Ο Δημήτρης Αγραβάνης αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ για τη φετινή σεζόν, με τον διεθνή φόργουορντ να μπαίνει ήδη σε ρυθμούς... Ένωσης, μετρώντας αντίστροφα για την επάνοδό του στη δράση.

Το deal ολοκληρώθηκε και ο Δημήτρης Αγραβάνης είναι -και με τη βούλα- πλέον παίκτης της ΑΕΚ. Η Ένωση έκανε δικό της τον 29χρονο φόργουορντ έχοντας λάβει όλες τις απαιτούμενες εγγυήσεις ώστε να προχωρήσει η υπόθεση. Κι αυτό γιατί στο ξεκίνημα υπήρχαν αρκετές αμφιβολίες, που είχαν να κάνουν με τον χαρακτήρα του κατά κύριο λόγο. Αυτές όμως κάμφθηκαν έπειτα από τις συζητήσεις των δύο πλευρών.

Ο «Άγρα» ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη δράση με την ΑΕΚ ως το τέλος της σεζόν, αφήνοντας πίσω μια αρκετά δύσκολη περίοδο, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε από τη -σύντομη- θητεία του στην Μπρεογκάν, στην Ισπανία.

Η επιστροφή του στην Ελλάδα περιλάμβανε ατομικές προπονήσεις, αποκατάσταση και ένα πολύ εντατικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σκορδή, με τον ίδιο να ανταποκρίνεται πολύ καλά σε κάθε άσκηση και να δείχνει αποφασισμένος να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο. Σωματικά πλέον είναι έτοιμος να μπει σε ρυθμό, κάτι που έχουν δει άπαντες στα ενδότερα της ομάδας.

Αυτό θα γίνει μέσω της παρουσίας του στην ΑΕΚ, η οποία του δίνει την ευκαιρία να πατήσει και πάλι παρκέ, ενισχύοντάς την σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το ερώτημα είναι πότε θα κάνει ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Αν και στην παρούσα φάση δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα, με τα πλέον ασφαλή συμπεράσματα να βγαίνουν στο τέλος της εβδομάδας, ο Έλληνας φόργουορντ έχει «σημαδέψει» το παιχνίδι με τον Άρη, στο κλειστό των Λιοσίων. Εκεί θέλει να κάνει ντεμπούτο και άπαντες στην Ένωση τον περιμένουν ώστε να αγωνιστεί στο παιχνίδι αυτό.

Άρα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η επάνοδος του Δημήτρη Αγραβάνη στη δράση και το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα θα γίνει στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου (20/01), μπροστά στον κόσμο της ομάδας του Ζοάν Πλάθα.