«Εδώ θα βρίσκονται μόνο όσοι σέβονται»: Η... σπόντα της ΑΕΚ στην ανακοίνωση για τον Καμπενγκέλε

Μφιόντου Καμπενγκέλε

«Εδώ θα βρίσκονται μόνο όσοι σέβονται»: Η... σπόντα της ΑΕΚ στην ανακοίνωση για τον Καμπενγκέλε

Χρήστος Τσάλτας 12:43 - 26.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:50 - 26.12.2023

Ο Μφιόντου Καμπενγκέλε αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, με την Ένωση να αφήνει σαφείς αιχμές για την στάση του Καναδού άσου, με μια χαρακτηριστική φράση στην ανακοίνωσή της.

Οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία της ΑΕΚ με τον Μφιόντου Καμπενγκέλε έπεσαν το πρωί της Τρίτης. Η Ένωση με μια ανακοίνωση ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας με τον Καναδό σέντερ, στην οποία όμως δεν μένει μόνο στο γεγονός πως οι δύο πλευρές χάραξαν χωριστούς δρόμους, αλλά εστιάζει και σε κάτι ακόμα.

Ποιο είναι αυτό; Η στάση του αθλητή το τελευταίο διάστημα, η οποία αποτέλεσε πρόβλημα για τον οργανισμό. Για το λόγο αυτό η Ένωση ξεκαθάρισε πως στην ομάδα θα μένουν όσοι βρίσκονται στην ίδια κατεύθυνση με το κλαμπ, αλλά και θα σέβονται τους γύρω τους εντός των τειχών.

Το χαρακτηριστικό κομμάτι της ανακοίνωσης αναφέρει: «Στην Ομάδα μας θα παραμένουν όλοι όσοι βρίσκονται στην ίδια κατεύθυνση ως προς τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας, όλοι όσοι πιστεύουν στο πλάνο μας και όλοι όσοι σέβονται με συμπεριφορές και με την καθημερινή τους παρουσία τούς προπονητές τους, τους συναθλητές τους, και τον κόσμο της ΑΕΚ».

Με αυτή την τοποθέτηση η Ένωση κατέστησε σαφές πως πάνω απ' όλα βρίσκεται η ηρεμία του οργανισμού, αλλά και του συνόλου σε γενικότερο πλαίσιο, προκειμένου να μπορέσει η ομάδα να πορευτεί στα επόμενα παιχνίδια με την μέγιστη δυνατή ηρεμία. Άλλωστε ακόμα και μετά την εξέλιξη αυτή οι στόχοι δεν αλλάζουν, με τον πήχη να παραμένει ψηλά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τη λύση συνεργασίας με τον Καμπενγκέλε:

Η ΑΕΚ ΒΕTSSON BC ανακοινώνει, ότι ο Εμφιόντου Καμπενγκέλε έθεσε εαυτόν εκτός ΑΕΚ.

Κατόπιν τούτου, η Διοίκηση προχώρησε στη λύση συνεργασίας με τον Καναδό αθλητή.

Η φιλοσοφία μας αδιαπραγμάτευτη.

Στην Ομάδα μας θα παραμένουν όλοι όσοι βρίσκονται στην ίδια κατεύθυνση ως προς τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας, όλοι όσοι πιστεύουν στο πλάνο μας και όλοι όσοι σέβονται με συμπεριφορές και με την καθημερινή τους παρουσία τούς προπονητές τους, τους συναθλητές τους, και τον κόσμο της ΑΕΚ.

Ενημερώνουμε τους οπαδούς μας, ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του.

Οι στόχοι μας σε Ελλάδα και Ευρώπη σταθερά υψηλοί.

Πάνω απ’ όλους η ΑΕΚ.