ΑΕΚ: Σε πρώτο πλάνο ο Καστρίτης

Ο Γιάννης Καστρίτης

i

© Intime

ΑΕΚ: Σε πρώτο πλάνο ο Καστρίτης

Χρήστος Τσάλτας 21:01 - 11.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:21 - 12.05.2023

Η ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, ο Γιάννης Καστρίτης αρέσει πολύ στην κιτρινόμαυρη ΚΑΕ.

Μετά το διαζύγιο με τον Ηλία Καντζούρη από τον πάγκο της, η ΑΕΚ ψάχνει τον αντικαταστάτη του και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, πρώτη επιλογή της ομάδας είναι ο Γιάννης Καστρίτης.

Μπορεί η εξέλιξη με τον κόουτς Καντζούρη να είναι... φρέσκια, ωστόσο στην Ένωση έχουν ήδη ξεκινήσει να κοιτάζουν στην αγορά τις επιλογές τους για τον αντικαταστάτη του.

Καντζούρης στο Sportal: «Ήταν τιμή να είσαι μέλος της ΑΕΚ - Κάναμε βήματα μπροστά»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:15 - 11.05.2023

Καντζούρης στο Sportal: «Ήταν τιμή να είσαι μέλος της ΑΕΚ - Κάναμε βήματα μπροστά»

Ο Ηλίας Καντζούρης μιλάει στην κάμερα του Sportal και κάνει τον απολογισμό για την σεζόν που πέρασε στον πάγκο της ΑΕΚ, ξεζωρίζει τις καλύτερςς και τις χειρότερες στιγμές και ξεκαθαρίζει τα πράγματα γύρω από το μέλλον του στην ομάδα.

Η ΑΕΚ δεν επιθυμεί να χάσει χρόνο και έχει ήδη ξεκινήσει να κοιτάζει τους διαθέσιμους προπονητές που θα μπορούσαν να ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο.

Η φετινή σεζόν δεν μπορεί να κριθεί επιτυχημένη στην Ελλάδα, αφού στην Basket League τερμάτισε έκτη ενώ στο Κύπελλο αποκλείστηκε από το Περιστέρι.

Έτσι, οι διοικούντες της ΚΑΕ έχουν ήδη σηκώσει τα μανίκια και αναζητούν τον προπονητή της νέας σεζόν, ο οποίος θα δώσει άλλη δυναμική στην ομάδα.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο πρώην προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης. Ο ίδιος είναι πολύ ψηλά στην εκτίμηση του Μάκη Αγγελόπουλου και θεωρείται δεδομένο ότι θα δεχθεί κρούση, προκειμένου να πάρει αυτός τη δουλειά.

Οι ιδέες του αρέσουν στην κιτρινόμαυρη ΚΑΕ και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις με την περίπτωσή του, αφού ήδη από την ομάδα έχουν γίνει διερευνητικές επαφές.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι όλο το βάρος έχει πέσει πάνω του. Στην ΑΕΚ εξετάζουν και επιλογές από το εξωτερικό και άπαντες εργάζονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αφού η θέση του προπονητή είναι κομβική για τις εξελίξεις και στις μεταγραφές και οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να έρθουν σε συμφωνία με τον νέο τους κόουτς όσο το δυνατόν συντομότερο.