Συγκινητικός Σλούκας: «Ζω και πεθαίνω για τον Ολυμπιακό»

Κώστας Σλούκας

i

Κώστας Σλούκας/ ©Intime

Συγκινητικός Σλούκας: «Ζω και πεθαίνω για τον Ολυμπιακό»

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:28 - 11.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:31 - 11.05.2023

Ο Κώστας Σλούκας το πρωί της Πέμπτης (11/5) έκανε ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, το οποίο ήταν αρκετά συγκινητικό.

Ο Κώστας Σλούκας λίγες ώρες μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4 του Κάουνας εξέφρασε τις σκέψεις και τα συναισθήματά του μέσω μίας ανάρτησης στα social media. Ο «Σλούκι Λουκ» με ένα όμορφο post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέφερε ότι δεν είχε άλλη επιλογή από το να πληγώσει την πρώην ομάδα του, αφού ζει και πεθαίνει για τον Ολυμπιακό.

Για τον Κώστα Σλούκα αυτή θα είναι η δέκατη παρουσία σε Final 4, συνεχίζοντας να γράφει την δική του ιστορία στη διοργάνωση, την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός θα βρεθεί για 12η φορά στην ιστορία του στο μεγάλο ραντεβού.

Αναλυτικά ο Σλούκας έγραψε:

«Στα playoffs της EuroLeague, σε ένα παιχνίδι της μοίρας, κλήθηκα να αντιμεωπίσω μία ομάδα που αγαπάω και σέβομαι. Μία ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω μοναδικές στιγμές και έχει ξεχωριστή θέση στην καριά μου. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο για εμενα να ετοιμαστώ για αυτά τα παιχνίδια. Γνωστοί άνθρωποι, με τους οποίους γιόρτασα όμορφες στιγμές, αποτυχίες, άγχη και πολλά συναισθήματα, ήταν αντίπαλοί μου για ένα εισιτήριο στο Final Four.

Η ομάδα μου όμως είναι ο Ολυμπιακός!! Είναι η ομάδα για την οποία ζω και πεθαίνω αυτή τη στιγμή. Οπότε υπήρχε μόνο ένας δρόμος, να κάνω ό,τι μπορούσα για να πάρουμε το εισιτήριο του Final Four με τον Ολυμπιακό! Για να τα καταφέρουμε, χρειάστηκε να ξεπεράσω πολλά εμπόδια, πνευματικά και σωματικά.

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να νικήσουμε εμείς σε μία καταπληκτική σειρά αγώνων, προσθέτοντας μία σημαντική επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου. Ο τρόπος που συνέβη, είναι γνωστός. 

Ο στόχος μας πλέον είναι να παλέψουμε μία ακόμα φορά με τους φιλάθλους στο πλευρό μας για μία θέση στον τελικό, τον τελικό των ονείρων μας! Θα τα πούμε ξανά με όλους την επόμενη εβδομάδα!»

Ο «Σλούκι Λουκ» μετά από την τεράστια εμφάνιση που πραγματοποίησε στο πέμπτο ματς του Ολυμπιακού με τη Φενέρ στο οποίο έγραψε 22 πόντους και 6 ασίστ, συγκέντρωσε 27 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης και αναδείχθηκε MVP των Game 5 των πλέι οφ. Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη αξία και σε ατομικό επίπεδο, καθώς ξεπέρασε τις 1.500 ασίστ στην καριέρα του στην Euroleague.