Με Παπανικολάου, Φαλ και Σλούκα το Top 10 των Game 5 της Euroleague (vid)

Παπανικολάου - Ντόρσεϊ

i

Παπανικολάου - Ντόρσεϊ/ ©Intime

Με Παπανικολάου, Φαλ και Σλούκα το Top 10 των Game 5 της Euroleague (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 12:57 - 11.05.2023 / Ανανεώθηκε: 12:58 - 11.05.2023

Για ακόμα μια φορά ο Ολυμπιακός χάρισε θέαμα στα παιχνίδια των πλέι οφ της Euroleague, με τους Κώστα Παπανικολάου, Μουσταφά Φαλ και Κώστα Σλούκα να δεσπόζουν με την παρουσία τους.

Ένα απολαυστικό και γεμάτο θέαμα Top-10 παρουσίασε η Euroleague με τα Game 5 των σειρών των πλέι οφ να έχουν πολλές συγκινήσεις, θέαμα και εντυπωσιακές στιγμές.

Για ακόμα μια φορά ο Ολυμπιακός είχε την... τιμητική του, καθώς τρεις παίκτες του βρέθηκαν στην κορυφαία δεκάδα φάσεων, λόγω της εντυπωσιακής παρουσίας τους στο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε, στο κατάμεστο ΣΕΦ, όπου η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε την πρόκριση για το Final 4 του Κάουνας.

MVP των Game 5 των πλέι οφ ο Σλούκας
EUROLEAGUE

11:32 - 11.05.2023

MVP των Game 5 των πλέι οφ ο Σλούκας

Ο Ολυμπιακός «έκλεισε» θέση για το Κάουνας, επικρατώντας της Φενέρμπαχτσε στο Game 5 του ΣΕΦ, με τον Κώστα Σλούκα να κάνει σπουδαία πράγματα και να αναδεικνύεται MVP των Game 5 των πλέι οφ.

Ο Κώστας Παπανικολάου νίκησε την άμυνα της Φενέρ, αλλά και τον χρόνο, κερδίζοντας μια θέση στην κορυφαία δεκάδα. Μαζί του ο Μουσταφά Φαλ για την εντυπωσιακή ασίστ του στον Αϊζάια Κάνααν. Την τριάδα των εκπροσώπων του Ολυμπιακού συμπληρώνει ο Κώστας Σλούκας, χάρη στην στιγμή... μαγείας που χάρισε, νικώντας τον Τόνι Γιεκίρ.

Ο Σλούκας δεν έμεινε μόνο στην στιγμή μαγείας, που του έδωσε μια θέση στο Top 10 των Game 5, καθώς αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης των αγώνων αυτών, χάρη στην εξαιρετική παρουσία του, η οποία βοήθησε τον Ολυμπιακό να κλείεσει θέση στο δωδέκατο Final 4 της ιστορίας του.

Δείτε το Top 10: