«Σλούκα αλάνι για πάντα στο λιμάνι»: Ο Έλληνας γκαρντ αποθεώθηκε από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού (vid)
i

/printscreen

«Σλούκα αλάνι για πάντα στο λιμάνι»: Ο Έλληνας γκαρντ αποθεώθηκε από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:41 - 10.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:17 - 10.05.2023

O Κώστας Σλούκας γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι του ζήτησαν να μείνει «για πάντα στο λιμάνι».

Ο Ολυμπιακός θα δώσει το «παρών» σε δεύτερο σερί Final 4! Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της Φενέρμπαχτσε με 84-72 στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Game 5 της μεταξύ τους σειράς, έκαναν το 3-2 και πήραν την πρόκριση στο Κάουνας

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ο Κώστας Σλούκας. Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ πήρε από το χέρι τους Πειραιώτες, έχοντας και άξιους συμπαραστάτες και τους οδήγησε στην τεράστια αυτή πρόκριση. Ο «Σλούκι Λουκ» τελείωσε το ματς έχοντας 22 πόντους (5/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 6/6 βολές), 3 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Φυσικά αναδείχθηκε MVP του Game 5 και ήταν και ο MVP της σειράς. 

Η αποθέωση του Σλούκα από τη σύζυγό του και οι αναρτήσεις του ηγέτη του Ολυμπιακού
EUROLEAGUE

09:51 - 10.05.2023

Η αποθέωση του Σλούκα από τη σύζυγό του και οι αναρτήσεις του ηγέτη του Ολυμπιακού

Ο Κώστας Σλούκας με τη μεγαλειώδη εμφάνισή του πήρε από το χέρι τον Ολυμπιακό και τον οδήγησε στο 12ο Final 4 της ιστορίας του. Ο σύζυγος του ηγέτη των «ερυθρόλευκων» τον αποθέωσε μέσω των social media και εκείνος απάντησε.

Μάλιστα ο Σλούκας έσπασε» το φράγμα των 1500 ασίστ στη διοργάνωση και μάλιστα σε παιχνίδι υψίστης σημασίας!

Μετά το τέλος του ματς με τη Φενέρ ο διεθνής γκαρντ μίλησε για τα στοιχεία που έκαναν τη διαφορά στη σειρά και γι αυτά που τον δένουν με τον Ολυμπιακό. «Η αλήθεια είναι ότι είχα προετοιμαστεί αρκετά καλά, τόσο προπονητικά όσο και ψυχολογικά. Μετά από το παιχνίδι με τη Μακάμπι, που έπεσα άσχημα, έμεινα ένα μήνα έξω, μετά είχα θέμα στη γάμπα. Είχα στοχεύσει να είμαι καλά στα playoffs. Συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε. Ήταν πολύ δύσκολες μάχες. Έπεφταν κορμιά στο γήπεδο. Έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να μας κλέψουν την πρόκριση. Είναι σημαντικό να βρεθούμε στον τελικό, να είμαστε εκεί».

Για τη στιχομυθία με τον Αλί Κοτς: «Είναι πράγματα που συζητάμε μεταξύ μας. Ότι υπάρχει σεβασμός κι από τις δύο πλευρές. Προφανώς υπήρχαν αποδοκιμασίες μετά από το Game 3, αλλά μέχρις εκεί. Η Φενέρμπαχτσε είναι στην καρδιά μου. Ο Ολυμπιακός είναι και θα είναι προτεραιότητα, γι αυτό πανηγυρίζω την πρόκριση στο Final Four». 

Ο Κώστας Σλούκας κατά την αποχώρησή του από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, ο οποίοι του ζήτησαν μάλιστα να μείνει στον Πειραιά τραγουδώντας: «Σλούκα αλάνι για πάντα στο λιμάνι».