Η αποθέωση του Σλούκα από τη σύζυγό του και οι αναρτήσεις του ηγέτη του Ολυμπιακού

Κώστας Σλούκας

i

Κώστας Σλούκας/ ©Intime

Η αποθέωση του Σλούκα από τη σύζυγό του και οι αναρτήσεις του ηγέτη του Ολυμπιακού

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:51 - 10.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 10.05.2023

Ο Κώστας Σλούκας με τη μεγαλειώδη εμφάνισή του πήρε από το χέρι τον Ολυμπιακό και τον οδήγησε στο 12ο Final 4 της ιστορίας του. Ο σύζυγος του ηγέτη των «ερυθρόλευκων» τον αποθέωσε μέσω των social media και εκείνος απάντησε.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 84-72 της Φενέρμπαχτσε και πήρε το εισιτήριο για το Final Four του Κάουνας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Μονακό ή Μακάμπι Τελ Αβίβ, που κοντράρονται απόψε (10/5) στο Πριγκιπάτο στο Game 5 της σειράς τους. Έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Σλούκα για ακόμη μία φορά, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε το 3-2 στη σειρά και θα βρεθεί για 12ο φορά σε Final 4. Εκεί θα διεκδικήσουν την τέταρτη Ευρωλίγκα τους οι «ερυθρόλευκοι». 

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο απόλυτος MVP και συνέβαλε τα μέγιστα για να έρθει αυτή η σπουδαία νίκη. Με 22 πόντους, 3 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 29' συμμετοχής, ο Έλληνας γκαρντ πήρε τους Πειραιώτες στις πλάτες του και οδήγησε την ομάδα του στην πρόκριση.

Η σύζυγος και μητέρα της κόρης του ηγέτη των «ερυθρόλευκων» τον αποθέωσε μέσω των social media. Η Μαρία Δαρσινού έκανε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου έγραψε «Καρδιά μου πόσο περήφανη» συνοδεύοντάς το με μία φωτογραφία του Κώστα Σλούκα. 

/printscreen

Ο Κώστας Σλούκας μετά το τέλος του ματς έκανε τρία story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Στο πρώτο είχε μία αγκαλιά με τον συμπαίκτη του, Σάσα Βεζένκοφ, στο δεύτερο μία φωτογραφία του από τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε που το συνόδευσε γράφοντας: «God s plan» και στο τρίτο μία φωτογραφία από ένα εστιατόριο, που γιόρτασε την πρόκριση της ομάδας του κάνοντας μία καρδιά και μέσα σε αυτή ταγκ τη σύζυγό του και μητέρα της κόρης του, Βαλέριας, Μαρία Δαρσινού. 

«Τρέλα» για Μπαρτζώκα έξω από το ΣΕΦ μετά τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού (vid)
EUROLEAGUE

09:36 - 10.05.2023

«Τρέλα» για Μπαρτζώκα έξω από το ΣΕΦ μετά τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού (vid)

Ο Ολυμπιακός έκανε το 3-2 στη σειρά με τη Φενέρμπαχτσε κι έκλεισε εισιτήριο για το F4 του Κάουνας κι όπως είναι λογικό, ο στρατηγός των Πειραιωτών Γιώργος Μπαρτζώκας γνώρισε την αποθέωση έξω από το ΣΕΦ.

Τα stories του Κώστα Σλούκα μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4 του Κάουνας: 

/printscreen
/printscreen
/printscreen

Σε δηλώσεις του μετά το ματς, ο Έλληνας γκάρντ Ολυμπιακού ανέφερε: «Ήταν το τελευταίο ματς και παλέψαμε όλη την σεζόν για να έχουμε αυτό το ματς στην έδρα μας. Η Φενέρμπαχτσε είναι μια καλή ομάδα και μας πίεσε, αλλά καταφέραμε και βρήκαμε λύσεις και συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στη γυναίκα μου και το παιδί μου».