Ο Μητσοτάκης, το χαμένο πέναλτι και ο Σλούκας (vid)

Κυριάκος Μητσοτάκης

i

© BeFunky

Ο Μητσοτάκης, το χαμένο πέναλτι και ο Σλούκας (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:24 - 10.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 10.05.2023

Ο αρκετά ενεργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Tik Tok το τελευταίο χρονικό διάστημα, ανέβασε ένα βίντεο το οποίο περιέχει το χαμένο πέναλτι που συνδυάζεται με την γνωστή ατάκα του σπίκερ της Euroleague, η οποία έγινε viral.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok ακόμη ένα backstage βίντεο από την προεκλογική του εκστρατεία, ενόψει και των επερχόμενων εκλογών. Στα συγκεκριμένα βίντεο, ο 55χρονος πολιτικός δείχνει μία πιο χαλαρή διάθεση, ενώ δεν διστάζει να «αυτοτρολάρεται» με το κοινό του. 

Στο τελευταίο βίντεο, ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για τα... μαλλιά του, τα ντολμαδάκια, για ένα χαμένο πέναλτι και τη σύγκριση του Μάνταλου με τον Μέσι. Πιο αναλυτικά, σε μία χαμένη εκτέλεση πέναλτι που είχε πραγματοποιήσει και για την οποία δέχτηκε τα «πειράγματα» από τους φίλους του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης την έβγαλε ξανά στη δημοσιότητα, βάζοντας ως ήχο την επική περιγραφή στο τρίποντο του Σλούκα στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

Σε ότι αφορά τη σύγκριση του Πέτρου Μάνταλου με τον Λιονέλ Μέσι, ο Πρωθυπουργός δεν μπόρεσε να... αντισταθεί και προτίμησε τον Αργεντίνο σούπερ σταρ. Σε άλλο καρέ, με χαλαρή διάθεση ο 55χρονος πολιτικός αναζητά φωτογραφίες με bad hair day και τις δείχνει στην κάμερα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Μητσοτάκης έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερα ενεργή παρουσία στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, στο οποίο ποστάρει τις καθημερινές του στιγμές.