Καντζούρης στο Sportal: «Ήταν τιμή να είσαι μέλος της ΑΕΚ - Κάναμε βήματα μπροστά»

Ο Ηλίας Καντζούρης στο Sportal

Καντζούρης στο Sportal: «Ήταν τιμή να είσαι μέλος της ΑΕΚ - Κάναμε βήματα μπροστά»

Χρήστος Τσάλτας 13:15 - 11.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 11.05.2023

Ο Ηλίας Καντζούρης μιλάει στην κάμερα του Sportal και κάνει τον απολογισμό για την σεζόν που πέρασε στον πάγκο της ΑΕΚ, ξεζωρίζει τις καλύτερςς και τις χειρότερες στιγμές και ξεκαθαρίζει τα πράγματα γύρω από το μέλλον του στην ομάδα.

Μια σεζόν πολύ έντονη, σε όλα τα επίπεδα, δεν είχε το φινάλε που επιθυμούσαν άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Η Ένωση ολοκλήρωσε τη σεζόν στον πρώτο γύρο των πλέι οφ της Basket League, με τη σειρά κόντρα στο Περιστέρι bwin να φέρνει τα τελευταία παιχνίδια μιας αγωνιστικής περιόδου που τα είχε όλα.

Στην άκρη του πάγκου της Ένωσης βρέθηκε ο Ηλίας Καντζούρης. Ένας άνθρωποις που γνώριζε πολύ καλά τον οργανισμό και στην πρώτη του σεζόν ως head coach των «κιτρινόμαυρων» είχδε πολλές και έντονες στιγμές.

Με την σεζόν να έχει ολοκληρωθεί, ο Έλληνας προπονητής έκανε τον αποολογισμό των τελευταίων μηνών μιλώντας στο Sportal, σε μια κουβέντα που είχε τα πάντα και περιλάμβανε όλη τη δράση της ΑΕΚ από το ξεκίνημα της σεζόν μέχρι και το φινάλε της.

Από τις προσδοκίες που τέθηκαν το περασμένο καλοκαίρι, μέχρι την σειρά με την Χάποελ Ιερουσαλήμ και όσα μεσολάβησαν μεταξύ του Game 2 και του Game 3. Παράλληλα, ο Καντζούρης αναφέρεται στον παίκτη που έκανε το μεγαλύτερο «άλμα» τη φετινή σεζόν, εξηγεί πόσο άλλαξε το πλάνο της ομάδας μετά τον τραυματισμό του Γιάνις Στρέλνιεκς και απαντάει στο ερώτημα πού θα έφτανε η φετινή ΑΕΚ αν δεν είχε ατυχίες.

Επιπλέον, μιλάει για το μέλλον του στην ΑΕΚ, με τις συζητήσεις των δύο πλευρών να είναι σε εξέλιξη, ενώ ξεχώρισε την καλύτερη και την πιο δύσκολη στιγμή των τελευταίων μηνών.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Ηλία Καντζούρη στην κάμερα του Sportal: