Εβδομάδα εξελίξεων με Καντζούρη στην ΑΕΚ

Ηλίας Καντζούρης

i

© Intime

Εβδομάδα εξελίξεων με Καντζούρη στην ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 16:01 - 08.05.2023

Το θέμα προπονητή έχει τεθεί επί τάπητος στην ΑΕΚ, με την διοίκηση της Ένωσης να έχει συνάντηση με τον Ηλία Καντζούρη, όπου θα τεθούν επί τάπητος πολλά σημαντικά ζητήματα.

Η ΑΕΚ έχει τον χρόνο και τη δυνατότητα να τρέξει το πλάνο της επόμενης μέρας με ηρεμία. Από τη στιγμή που η σεζόν έχει ολοκληρωθεί και δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο θέλουν να εκμεταλλευτούν τις ημέρες που έρχονται προκειμένου να πάρουν τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα στο μέγιστο βαθμό.

Το θέμα της προσφυγής στο CAS παραμένει στην κορυφή της ατζέντας, με τους διοικούντες την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να μειωθεί η ποινή και να μπορέσει η ομάδα να έχει τον κόσμο στο πλευρό της και στα παιχνίδια του BCL.

Από εκεί και πέρα, στο... κάδρο παραμένει σταθερά το θέμα προπονητή. Από αυτό άλλωστε θα ξεκινήσουν τα πάντα που έχουν σχέση με το χτίσιμο του ρόστερ της επόμενης σεζόν. Άλλωστε στην Ένωση θέλουν να κάνουν κινήσεις για τη διατήρηση ενός σημαντικού κορμού από την ομάδα της σεζόν που ολοκληρώνεται, αλλά το θέμα προπονητή είναι και αυτό που θα δώσει την κατεύθυνση για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Ο Ηλιας Καντζούρης ολοκλήρωσε τη σεζόν στην ομάδα και την περασμένη εβδομάδα είχε την πρώτη επαφή διερευνητικού τύπου, όπου έγινε ένας πρώτος απολογισμός για την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Στην συνάντηση που είναι προγραμματισμένη για αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά την πορεία των δύο πλευρών. Θα φανεί εάν θα πορευτούν οι δύο πλευρές μαζί και τη νέα σεζόν ή θα πάνε σε ξεχωριστούς δρόμους.