Χωρίς φιλάθλους η ΑΕΚ στο κρίσιμο ματς με την Χάποελ Χολόν

Χωρίς φιλάθλους η ΑΕΚ στο κρίσιμο ματς με την Χάποελ Χολόν

Χρήστος Τσάλτας 13:46 - 01.03.2024 / Ανανεώθηκε: 13:52 - 01.03.2024

Κατόπιν απόφασης της διοργανώτριας αρχής, η ΑΕΚ θα αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών στο ματς της Τρίτης (5/3) κόντρα στην Χαποέλ Χολόν για το Basketball Champions League.

Η ΑΕΚ, την Τρίτη (5/3), στην προσπάθεια της να πάρει την πρώτη της νίκη στην δεύτερη φάση του Basketball Champions League, δεν θα έχει την βοήθεια των φιλάθλων της.

Η Ένωση υποδέχεται την Χαποέλ Χολόν για την τέταρτη αγωνιστική του Group L και η διοργανώτρια αρχή έκρινε πως «για λόγους ασφαλείας» δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

H ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

H ΑΕΚ BETSSON BC ενημερώνει, ότι η αναμέτρηση με Χάποελ Χολόν, την Τρίτη (05/03, 20:45) στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών» με απόφαση του BCL.

H διοργανώτρια αρχή ως δικαιούται, έκρινε ότι συντρέχουν "σοβαροί λόγοι ασφαλείας" και με επιστολή της μάς ζητεί "να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλότητα".

«Καθαρίζει» με τα ban η ΑΕΚ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:33 - 29.02.2024

«Καθαρίζει» με τα ban η ΑΕΚ

Λίγο πριν από την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ (02/03) η ΑΕΚ τακτοποιεί τα ban της FIBA ώστε να μην έχει προβλήματα για την πορεία της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ως εκ τούτου, ζητούμε την κατανόηση των κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας, και τους καλούμε ειδικά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση να μην προσέλθουν στο Γήπεδο».