ΑΕΚ: Με πυρετό κοουτσάρισε ο Καντζούρης
i

Ηλίας Καντζούρης / © Intime

ΑΕΚ: Με πυρετό κοουτσάρισε ο Καντζούρης

Πάρης Τσελεπίδης • 22:39 - 07.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Ηλίας Καντζούρης, παρότι εμπύρετος, οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη επί της Λιμόζ!

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη απέναντι στη Λιμόζ, επιστρέφοντας από το -20, με τον κόουτς της Ένωσης πάντως, Ηλία Καντζούρη, να μην... περνάει εύκολα. 

Ο προπονητής της ΑΕΚ ήταν εμπύρετος, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε από το να κοουτσάρει εξαιρετικά την ομάδα του και να διαχειριστεί το -20, με την Ένωση να φτάνει έτσι σε μια μεγάλη νίκη, η οποία ανέβασε τον σύλλογο, έστω και προσωρινά, στην κορυφή του ομίλου. 

Το έκανε συνήθεια: Επέστρεψε από το -20 και ισοπέδωσε τη Λιμόζ η ΑΕΚ (82-72)!
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

21:28 - 07.02.2023

Το έκανε συνήθεια: Επέστρεψε από το -20 και ισοπέδωσε τη Λιμόζ η ΑΕΚ (82-72)!

Η ΑΕΚ έφτασε να χάνει με 20 πόντους από τη Λιμόζ στα Άνω Λιόσια, όμως με αντεπίθεση διαρκείας ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και πήρε τη νίκη με 82-72. Τρίτο ματς της ΑΕΚ που επιστρέφει από διαφορά μεγαλύτερη των δέκα πόντων σε ένα ημίχρονο!

Μετά την λήξη του αγώνα ο Γιάννης Σιούτης, άμεσος συνεργάτης του Ηλία Καντζούρη, στις δηλώσεις που παραχώρησε, αναφέρθηκε στα δυο διαφορετικά πρόσωπα που εμφάνισε η ΑΕΚ σε πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο, ενώ τόνισε ότι εν όψει της συνέχειας αυτό πρέπει να αλλάξει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του βοηθού προπονητή της ΑΕΚ:

«Είχαμε δυο διαφορετικά πρόσωπα σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο ήταν το κακό, επιτρέψαμε εύκολα τρίποντα και καλάθια μέσα στην ρακέτα, δεν είχαμε επικοινωνία. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλά κυρίως στην άμυνα, έχοντας σωστές εκτελέσεις στην επίθεση. Δεν είναι εύκολο να νικάς και να παίζεις τέτοια παιχνίδια, συγχαρητήρια στην ομάδα. Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε κάθε παιχνίδι με την ίδια συγκέντρωση και το σωστό πνεύμα, προσπαθήσαμε πολύ σκληρά για να ανατρέψουμε το σημερινό παιχνίδι, δεν είναι εύκολο να παίζεις με την ίδια συγκέντρωση για 40 λεπτά.. Στα επόμενα ματς πρέπει να το αλλάξουμε αυτό».

Tags: