Όταν ο Μπεν ΜάκΛεμορ κάρφωσε πάνω από τον Σακίλ και στέφθηκε βασιλιάς! (vid)

Όταν ο Μπεν ΜάκΛεμορ κάρφωσε πάνω από τον Σακίλ και στέφθηκε βασιλιάς! (vid)

Χρήστος Τσάλτας 23:10 - 06.08.2023

Ο Μπεν ΜάκΛεμορ έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, στην οποία αναμένεται να έχει κομβικό ρόλο και το Sportal θυμάται μια από τις πιο «λαμπερές» στιγμές του στο ΝΒΑ, στη βραδιά που κάρφωσε πάνω από τον Σακίλ Ο'Νιλ.

Η νέα μεταγραφή της ΑΕΚ ήταν πραγματική βόμβα και ήρθε κατευθείαν από το ΝΒΑ. Η Ένωση έκανε δικό της τον Μπεν ΜάκΛεμορ, ο οποίος έπειτα από 9 χρόνια στη λίγκα και 1 σεζόν στην Κίνα, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, για χάρη της Ένωσης. Οι κιτρινόμαυροι άλλωστε επέμειναν πολύ στην περίπτωσή του, άσκησαν πίεση και κατάφεραν να τον πείσουν να πει το «ναι» στην πρόταση που του κατέθεσαν.

Στα 9 χρόνια που έμεινε στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη ο ΜάκΛεμορ κατάφερε να αφήσει το σημάδι του. Αλλά και να χαρίσει μερικές πολύ όμορφες στιγμές.

Μία εξ αυτών ήρθε το 2014, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού καρφωμάτων στο All Star Game. Ως παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς τότε, έκανε... φαντασμαγορική είσοδο, καθώς μπήκε φορώντας κάπα στους ώμους και με τον Σακίλ Ο'Νιλ να τον ακολουθεί.

Ο «Σακ» μάλιστα πήρε μέρος σε ένα από τα καρφώματά του. Για την ακρίβεια, ο Ο'Νιλ έκατσε σε θρόνο και ο ΜάκΛεμορ πέταξε από πάνω του! «Προσγειώθηκε« εντυπωσιακά προς το καλάθι και γνώρισε την αποθέωση. Όμως δεν έμεινε εκεί. Διότι η τελετή ολοκληρώθηκε με... λαμπερό τρόπο.

Αφού ο 30χρονος -τώρα- άσος γωνάτισε, ο Σακίλ τον έστεψε βασιλιά, ολοκληρώνοντας την βραδιά με τον πλέον όμορφο τρόπο, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.