Ρίχνει την «βόμβα» με Μπράντον Νάιτ η ΑΕΚ

Μπράντον Νάιτ

i

© Twitter

Ρίχνει την «βόμβα» με Μπράντον Νάιτ η ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 19:31 - 01.01.2024 / Ανανεώθηκε: 19:47 - 01.01.2024

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει μια πολύ σημαντική κίνηση καθώς συμφώνησε με τον Μπράντον Νάιτ ως το τέλος της σεζόν. Κλείνει άμεσα το deal.

Η ΑΕΚ έδωσε τα χέρια με τον Μπράντον Νάιτ, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα της μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. 

Ο Αμερικανός αρχικά φάνηκε πως απομακρύνεται από την Ένωση, η οποία σκεφτόταν να πάει σε άλλες λύσεις, όμως εν τέλει, η επιθυμία του παίκτη, αλλά και οι συστάσεις που πήρε η ομάδα γύρω από την περίπτωση του έκαναν τους άνθρωπος της ομάδας να αλλάξουν άποψη και να κλείσουν την υπόθεση.

Ο ίδιος ο Μπράντον Νάιτ είχε δει με πολύ καλό μάτι την περίπτωση της ΑΕΚ και ήθελε πολύ να έρθει, γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υπόθεση. Μάλιστα αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα, ενώ το ντεμπούτο του θα γίνει στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Μπράντον Νάιτ είχε φθάσει σε σημείο να σκοράρει σχεδόν 20 πόντους ανά αγώνα στο NBA (είχε 19,6 και 5,1 ασίστ το 2015-16 με τους Φοίνιξ Σανς), ενώ συνολικά έχει αγωνιστεί έξι σεζόν με περισσότερους από 12 πόντους μέσο όρο. Πέραν από τους Σανς έχει αγωνιστεί με τους Πίστονς, τους Ρόκετς, τους Καβαλίερς, τους Μάβερικς και ήταν ο βασικός γκαρντ των Μιλγουόκι Μπακς τη σεζόν 2013-14 (17,9 πόντοι, 4,9 ασίστ). Δηλαδή, την πρώτη χρονιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ.

O Ντούσαν Σάκοτα στο Sportal: «Είμαι δεμένος με την ΑΕΚ, δεν φανταζόμουν τον εαυτό μου μακριά της»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

11:00 - 31.12.2023

O Ντούσαν Σάκοτα στο Sportal: «Είμαι δεμένος με την ΑΕΚ, δεν φανταζόμουν τον εαυτό μου μακριά της»

Ο Ντούσαν Σάκοτα ανοίγει την καρδιά του στο Sportal και μοιράζει σημαντικές ατάκες για την επιστροφή του στα παρκέ, την πενταετία ως αρχηγός στην ΑΕΚ, το δέσιμό του με την Ένωση και το μέλλον του.

Στην ΑΕΚ πάντως δεν σταματούν εκεί, καθώς υπάρχει σκέψη και για ακόμα μια προσθήκη παίκτη, ώστε να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της Ένωσης.