Ισοπεδωτική ΑΕΚ στα Λιόσια με 33 ασίστ και 15 κλεψίματα

Ισοπεδωτική ΑΕΚ στα Λιόσια με 33 ασίστ και 15 κλεψίματα

Χρήστος Τσάλτας 22:17 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:18 - 05.12.2023

Η ΑΕΚ συνέτριψε την Ντινάμο Σάσαρι στο κλειστό των Λιοσίων, χάρισε μια μοναδική παράσταση στους περίπου 1.200 φίλους της που βρέθηκαν στις εξέδρες, κάνοντας ό,τι ήθελε στο παρκέ το βράδυ της Τρίτης.

Η εμφάνιση απέναντι στην Ντινάμο Σάσαρι ήταν επιβλητική για την ΑΕΚ Betsson, που έκανε ό,τι ήθελε στα 40 λεπτά του αγώνα, με το τελικό 110-79 να αποτυπώνει στο 100% την κυριαρχία της ομάδας του Ζοάν Πλάθα. Η οποία με το αποτέλεσμα αυτό εξασφάλισε την απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL, που αποτελούσε εξ αρχής τον βασικό στόχο της.

Η ΑΕΚ στο παιχνίδι αυτό έκανε τα πάντα σωστά και χάρισε θέαμα στον κόσμο. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως τελείωσε την αναμέτρηση με 33 τελικές πάσες, για τα 36 εύστοχα σουτ που μέτρησε στην αναμέτρηση. Ο αριθμός όμως που αποτύπωσε στο ακέραιο την διάθεση των παικτών του Πλάθα ήταν τα 15 κλεψίματα, που έφεραν πολλούς πόντους στο τρανζίσιον για την Ένωση.

Απέναντι στους Ιταλούς η Ένωση είχε διάθεση και ενέργεια και κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε με απόλυτα πειστικό τρόπο, σε μια από τις πιο «γεμάτες» εμφανίσεις της φετινής σεζόν, την οποία δεν απήλαυσαν μόνο οι φίλαθλοι στο κλειστό των Λιοσίων, αλλά και οι παίκτες των κιτρινόμαυρων που πανηγύριζαν κάθε θετική ενέργειά τους.