Με όλα τα... όπλα για την πρωτιά στον όμιλο η ΑΕΚ

ΑΕΚ

Με όλα τα... όπλα για την πρωτιά στον όμιλο η ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 18:14 - 05.12.2023

Ώρα... πρωτιάς για την ΑΕΚ που αντιμετωπίζει την Ντινάμο Σάσαρι (19:30) στο κλειστό των Λιοσίων, με τον Ζοάν Πλάθα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Με την ώθηση των 4 νικών στη φάση των ομίλων η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου στο BCL. Η Ένωση υποδέχεται την Ντινάμο Σάσαρι και με θετικό αποτέλεσμα θα είναι και μαθηματικά πρώτη, ό,τι κι αν συμβεί στα τελευταία παιχνίδια.

Το δέλεαρ είναι μεγάλο για τον Ζοάν Πλάθα και τους παίκτες του, που θέλουν να αφήσουν πίσω την ήττα από τον Προμηθέα στην Πάτρα και να πετύχουν τον πρώτο -χρονικά- στόχο της σεζόν.

Για το λόγο αυτό ο Ισπανός προπονητής δεν μετράει απουσίες και θα έχει όλα τα όπλα στη φαρέτρα του, συμπεριλαμβανομένου και του Λάνγκστον Χολ, που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι του «Δ. Τόφαλος» το περασμένο Σάββατο. Στην 12άδα άλλωστε θα είναι και ο MVP του Νοεμβρίου, Τζάστιν Τίλμαν, που αναμένεται να έχει μεγαλύτερο ρόλο, συγκριτικά με το παιχνίδι της Πάτρας, κόντρα στον Προμηθέα, όπου φορτώθηκε με φάουλ σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η Ένωση προετοιμάστηκε σε πολύ καλούς ρυθμούς, άπαντες έχουν κατανοήσει στο 100% τη σημασία της αναμέτρησης και ο στόχος είναι μόνο το θετικό αποτέλεσμα, που θα εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο και θα κάνει τους «κιτρινόμαυρους» να καταστρώσουν τα πλάνα τους για τη φάση των 16 της διοργάνωσης.

Η 12άδα της ΑΕΚ: Τίλμαν, Χολ, Ραντλ, Καράμπελας, Φλιώνης, Νετζήπογλου, Χατζηδάκης, Κουζμίνσκας, ΜάκΛεμορ, Κουζέλογλου, Καμπενγκέλε, ΜακΡέι.