ΑΕΚ: Οι λόγοι της αποχώρησης Τριαντόπουλου και το επόμενο βήμα

ΑΕΚ: Οι λόγοι της αποχώρησης Τριαντόπουλου και το επόμενο βήμα

Χρήστος Τσάλτας 16:35 - 08.06.2023

Ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος δεν θα συνεχίσει στην ΚΑΕ ΑΕΚ, στη θέση του Managing Director, ξεκινώντας ένα νέο βήμα, δίπλα στην Ένωση αυτή τη φορά.

Από τη θέση του Managing Director της ΚΑΕ ΑΕΚ αποχώρησε, έχοντας υποβάλλει την παραίτησή του, όμως ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος παραμένει κοντά στην ΑΕΚ, αυτή τη φορά με ένα διαφορετικό πρότζεκτ, που αναμένεται να δώσει μεγάλη πνοή και στην περιοχή των Λιοσίων, αλλά και στην ΑΕΚ.

Η σχέση ανάμεσα σε Μάκη Αγγελόπουλο και Παναγιώτη Τριαντόπουλο παραμένει εξαιρετική. Για το λόγο αυτό ο έμπειρος παράγοντας δεν αποχωρεί οριστικά από τα τεκταινόμενα της ΑΕΚ, καθώς αναλαμβάνει ένα πολύ σημαντικό πόστο για την επόμενη μέρα.

Πιο συγκεκριμένα, θα είναι διευθύνων σύμβουλος στη νέα εταιρεία του Μάκη Αγγελόπουλου, η οποία θα αναλάβει να «τρέξει» το θέμα της αξιοποίησης των χώρων πέριξ του κλειστού των Λιοσίων. Σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένας νέος μπασκετικός -και μη- προορισμός, με γήπεδα, θεματικά πάρκα, εστιατόρια και όχι μόνο, που θα προσελκύσει όλο και περισσότερο κόσμο σε μια περιοχή που μοιάζει στην παρούσα φάση αποκομμένη.

Το πρότζεκτ αυτό αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα να τίθεται σε εφαρμογή, με τον Τριαντόπουλο να έχει κομβικό ρόλο στο πλευρό του Μάκη Αγγελόπουλου, όπως συνέβη και την περσινή σεζόν στην ΚΑΕ. Το νέο μεγάλο πρότζεκτ αναμένεται να φέρει νέα πνοή και στην περιοχή, αλλά και στο γήπεδο της ΑΕΚ και να αποτελέσει έναν ευχάριστο προορισμό στη Δυτική Αττική για ανθρώπους που θέλουν να δουν μπάσκετ, αλλά και να περάσουν χρόνο οικογενειακά.

Το πρότζεκτ αυτό θα είναι μια μεγάλη επένδυση και σκοπός είναι να ανεβάσει την ΑΕΚ επίπεδο σε όλους τους τομείς.

Από εκεί και πέρα, η θέση του Managing Director στην ΚΑΕ ΑΕΚ αναμένεται να μην καλυφθεί με κάποια προσθήκη, καθώς στην Ένωση αναμένεται να καλύψουν το κενό με λύση εκ των έσω σε πρώτη φάση.