Σε ρυθμούς... Παναθηναϊκού η ΑΕΚ

ΑΕΚ

Σε ρυθμούς... Παναθηναϊκού η ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 22:14 - 19.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:24 - 19.11.2023

Η ΑΕΚ Betsson ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ (20/11, 17:15), με τον Ζοάν Πλάθα και τους παίκτες του να έχουν σαν στόχο να παρουσιάσουν ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Η εβδομάδα που έρχεται είναι άκρως απαιτητική για την ΑΕΚ Betsson, με 3 αναμετρήσεις σε 6 μέρες, που περιλαμβάνουν υψηλό βαθμό δυσκολίας και συγκέντρωσης. Η Ένωση θέλει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στα παιχνίδια που έρχονται και να διεκδικήσει το καλύτερο, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Ζοάν Πλάθα και οι παίκτες του θα τεθούν αντιμέτωποι με την μοναδική αήττητη ομάδα της τρέχουσας Stoiximan Basket League, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε σταδιακά ανοδική πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η Ένωση προπονήθηκε στο κλειστό των Λιοσίων το απόγευμα της Κυριακής, με την προπόνηση αυτή να είναι και η τελευταία πριν από την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ. Ο Πλάθα και οι παίκτες του σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας έδωσαν έμφαση σε τομείς που θέλουν να βελτιώσουν, όχι μόνο ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τα παιχνίδια με Κινγκ Στσέτσιν και ΠΑΟΚ που έρχονται.

Ο Καμπενγκέλε ανεβάζει... στροφές και ετοιμάζεται για τη «μάχη» με Παναθηναϊκό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:52 - 16.11.2023

Ο Καμπενγκέλε ανεβάζει... στροφές και ετοιμάζεται για τη «μάχη» με Παναθηναϊκό

Η προετοιμασία της AEK Betsson για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό (20/11, 17:15), αλλά και τα παιχνίδια που ακολουθούν συνεχίζεται, με τον Μφιόντου Καμπενγκέλε να φορτσάρει για την επάνοδό του στη δράση.

Ο Ισπανός κόουτς θα πρέπει να αφήσει έναν εκ των επτά ξένων που έχει στη διάθεσή του εκτός 12άδας στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, με τον Μφιόντου Καμπενγκέλε να αναμένεται να πάρει ξανά χρόνο συμμετοχής με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Άλλωστε χρόνος για χαλάρωση δεν υπάρχει, καθώς 2 μέρες μετά το παιχνίδι με το «τριφύλλι» έρχεται και ο αγώνας κόντρα στους Πολωνούς, στο κλειστό των Λιοσίων, για την 4η αγωνιστική του BCL.

Πλάθα: «Χτίστηκε για να διεκδικήσει την Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός»

Ο Ζοάν Πλάθα μιλώντας για το παιχνίδι της Δευτέρας, απέναντι στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στο επίπεδο ποιότητας των «πράσινων», αλλά και την δύσκολη εβδομάδα που έχει η ομάδα του στον ορίζοντα.

Ο προπονητής της Ένωσης ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία σπουδαία ομάδα, που «χτίστηκε» για να διεκδικήσει τόσο το ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και την Ευρωλίγκα, έχοντας ένα δυνατό ρόστερ κι έναν μεγάλο προπονητή.

Έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη εβδομάδα. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας ως ομάδα. Ξέρουμε και ποιοι είναι οι άμεσοι αντίπαλοί μας. Ωστόσο, θέλουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, και στο τέλος του αγώνα να έχουμε δείξει, ότι βελτιωνόμαστε ως σύνολο».