Η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση Κουζέλογλου
i

©InTime

Η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση Κουζέλογλου

Sportal newsroom 23:38 - 29.06.2023

Ο Ιωάννης Κουζέλογλου είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ

Η ισχυροποίηση του ελληνικού κορμού είναι κάτι που εξετάζουν σοβαρά στην ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν με την σύμφωνη γνώμη και του νέου προπονητή της ομάδας Ζοάν Πλάθα.

Γι’ αυτό και μεταξύ των παικτών που εξετάζει η «Ένωση» για την ενίσχυση της είναι αυτό του Ιωάννη Κουζέλογλου. Ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ που πέρσι αγωνίστηκε στο Λαύριο και ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Μπούργος στο πρωτάθλημα της Α2 Ισπανίας είναι ένα αππό τα ονόματα που απασχολούν για την θωράκιση της «φρόντ-λάιν».

Ο Κουζέλογλου την περσινή σεζόν είχε 4.3 πόντους μέσο όρο και 2.6 ριμπάουντ στο ελληνικό και το ισπανικό πρωτάθλημα (LEB-Gold), ενώ έχει αγωνιστεί ξανά στην ΑΕΚ την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 έχοντας 9.1 πόντους μέσο όρο, 5.6 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά παιχνίδι.

Οι συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη συνεχίζονται και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, καθώς ο Ιωάννης Κουζέλογλου αποτελεί μια αξιόπιστη λύση που δίνει σημαντική ισχύς στον ελληνικό κορμό της ΑΕΚ.

Η ομάδα του Ζοάν Πλάθα δημιουργεί προσδοκίες για τη νέα σεζόν και κάθε προσθήκη με ποιοτικούς παίκτες βοηθάει, προκειμένου να ανταπποκριθεί με επιτυχία η ομάδα στις εγχώριες και διεθνείς υποχρεώσεις της.