Ο Παπαπέτρου και οι άλλοι για τον Παναθηναϊκό!

Ο Παπαπέτρου και οι άλλοι για τον Παναθηναϊκό!

Sportal newsroom 22:19 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:46 - 29.06.2023

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού με τους παίκτες που πρέπει να έρθουν για να ενισχύσουν τον ελληνικό κορμό, με τον Εργκίν Αταμάν να κάνει τις τελικές επιλογές, ανάλογα και με την εξέλιξη των υπόλοιπων υποθέσεων.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους «πράσινους» να θέλουν να δώσουν συνέχεια στο πολύ καλό ξεκίνημα που έχουν κάνει με τις προσθήκες των Ματίας Λεσόρ, Λούκα Βιλντόζα, Κώστα Αντετοκούνμπο και Δημήτρη Μωραΐτη.

Πέρα από τις βασικές επιλογές των ξένων ο Εργκίν Αταμάν θέλει να ενισχύσει και το ελληνικό στοιχείο, μιας και μέχρι τώρα σίγουρη θέση έχουν οι Μαντζούκας, Αντετοκούνμπο και Μωραΐτης. Ο Χουγκάζ επιστρέφει από τον δανεισμό για να λάβει μέρος στην προετοιμασία, πιθανότητες παραμονής έχει και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και το θέμα του Μήτογλου, όπως μέσα στον Ιούλιο θα μάθει αν θα μειωθεί η τιμωρία του από το CAS.

Η πραγματικότητα για Λαπροβίτολα - Προχωράει για Έξουμ, Ντόρσεϊ ο Παναθηναϊκός
EUROLEAGUE

17:26 - 29.06.2023

Η πραγματικότητα για Λαπροβίτολα - Προχωράει για Έξουμ, Ντόρσεϊ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός τσέκαρε την περίπτωση του Νίκολας Λαπροβίτολα, αλλά ο Αργεντινός δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, με τους Πράσινους να κινούνται για άλλες περιπτώσεις στα γκαρντ.

Κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τουλάχιστον έναν με δύο ακόμα Έλληνες, αλλά σαφώς πιο έμπειρους και μπαρουτοκαπνισμένους. Στη λίστα, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές σε πρόσφατα ρεπορτάζ βρίσκεται και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, του οποίου το μέλλον στην Παρτιζάν είναι αβέβαιο.

Ωστόσο, δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση κάτι οριστικό, μιας και στο Τριφύλλι έχουν θέσει άλλες προτεραιότητες τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Εργκίν Αταμάν θα πάρει αργά ή γρήγορα την τελική απόφαση.

Οι προτεραιότητες

Ντάντε Έξουμ και Κέβιν Πάντερ © Intime

Ένας από τους στόχους του Παναθηναϊκού είναι ο Ντάντε Έξουμ. Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού και η πλευρά του Αυστραλού έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις και οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα. 

Παράλληλα μην ξεχνάμε και την υπόθεση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος θα απασχολήσει σοβαρά τους Πράσινους εφόσον μείνει ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε.

Βιλντόζα: «Ανυπομονώ να σας γνωρίσω»

Ο Λούκα Βιλντόζα αποτέλεσε τον πρώτο ξένο που απέκτησε ο Παναθηναϊκός το φετινό καλοκαίρι, με τον παίκτη να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του για τη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του.

Μάλιστα έστειλε και το δικό του μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού, μέσω ενός βίντεο που ανέβασε η πράσινη ΚΑΕ στα social media.

«Γεια σας φίλοι του Παναθηναϊκού. Είμαι ο Λούκα Βιλντόζα. Θέλω να πω πόσο ευγνώμων και χαρούμενος είμαι που αποτελώ μέλος της οικογένειας. Ανυπομονώ να σας γνωρίσω. Τα λέμε σύντομα».