Χάος στα Λιόσια: Ο Αγραβάνης χτύπησε στα γεννητικά όργανα τον Χρυσικόπουλο - Ο πάγκος του Προμηθέα αποχώρησε λόγω ρίψης αντικειμένων

Χάος στα Λιόσια: Ο Αγραβάνης χτύπησε στα γεννητικά όργανα τον Χρυσικόπουλο - Ο πάγκος του Προμηθέα αποχώρησε λόγω ρίψης αντικειμένων

Sportal newsroom 21:18 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:09 - 20.03.2024

Το παιχνίδι της ΑΕΚ Betsson κόντρα στον Προμηθέα διακόπηκε στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, έπειτα από ρήψη αντικειμένων προς τον πάγκο της ομάδας από την Πάτρα. Όλα άρχισαν από το χτύπημα «κάτω από τη ζώνη» του Αγραβάνη στον Χρυσικόπουλο, που τον σώριασε στο παρκέ.

Το παιχνίδι της AEK Betsson απέναντι στον Προμηθέα, στο κλειστό των Λιοσίων δεν είχε ήρεμη εξέλιξη. Κάτι που φάνηκε και στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, όταν και σημειώθηκε διακοπή.

Όλα ξεκίνησαν 7'14'' πριν από το τέλος του αγώνα, με το σκορ στο 52-61 υπέρ της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου. Ο Λίνος Χρυσικόπουλος σωριάστηκε στο παρκέ και όπως φάνηκε από το ριπλέι, ο Δημήτρης Αγραβάνης ήταν αυτός που τον χτύπησε με ενέργεια... κάτω από τη ζώνη. Αφού σηκώθηκε, μετά από μερικά δευτερόλεπτα, άνοιξε διάλογο με την κερκίδα, την ίδια στιγμή που ο Ηλίας Παπαθεοδώρου του ζητούσε επιτακτικά να σταματήσει και να πάει στον πάγκο της ομάδας.

Αυτή η εστία έντασης άναψε το... φυτίλι. Κι αυτό γιατί από την κερκίδα των φίλων της ΑΕΚ έπεσαν μπουκάλια προς τον πάγκο του Προμηθέα, κάτι που οδήγησε σε διακοπή του αγώνα. Οι Πατρινοί πήγαν στα αποδυτήρια, με τους ανθρώπυος της Ένωσης να προσπαθούν να ηρεμίσουν την κατάσταση ώστε το παιχνίδι να ολοκληρωθεί ομαλά.

Έπειτα από περίπου 5 λεπτά και αρκετές διαβουλεύσεις ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων, τους διαιτητές, αλλά και συζητήσεις με τους ανθρώπους της διοργάνωσης, η αποστολή των Πατρινών επέστρεψε στο παρκέ για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Όσον αφορά την αναμέτρηση οι διαιτητές χρεώσανε με τεχνική ποινή τον Λίνο Χρυσικόπουλο, αλλά και αντιαθλητικό φάουλ τον Δημήτρη Αγραβάνη.