Ευχάριστα στην ΑΕΚ: Προπονήθηκε ο Καμπενγκέλε

Μφιόντου Καμπενγκέλε

Ευχάριστα στην ΑΕΚ: Προπονήθηκε ο Καμπενγκέλε

Χρήστος Τσάλτας 16:28 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 16:45 - 05.11.2023

Ο Μφιόντου Καμπενγκέλε έκανε ταξίδι αστραπή στον Καναδά λόγω ενός οικογενειακό θέματος όμως την Κυριακή επέστρεφε στην Ελλάδα και πήρε μέρος στην προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με την Κινγκ Στσέτσιν.

Η νίκη κόντρα στην Καρδίτσα ανήκει στο παρελθόν για την ΑΕΚ Betsson που πλέον εστιάζει την προσοχή της στην εκτός έδρας αναμέτρηση του BCL κόντρα στην Κινγκ Στσέτσιν για την τρίτη αγωνιστική του ομίλου.

Στόχος της Ένωσης είναι η νίκη για να κάνει το 3Χ3 στον όμιλο και να αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Σε αυτή την προσπάθεια μάλιστα ο Ζοαν Πλάθα αναμένεται να έχει σημαντικές ενισχύσεις.

Ο Μφιόντου Καμπενγκέλε ήταν το νέο πρόσωπο στην προπόνηση της Κυριακής στο κλειστό των Λιοσίων. Ο Καναδός σέντερ βρέθηκε στη χώρα του για μια προσωπική υπόθεση τις τελευταίες μέρες ωστόσο επέστρεψε το πρωί της Κυριακής και προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Ισπανού προπονητή έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν (θλάση). Μάλιστα έδειξε έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ομάδα του στο πρόγραμμα της ημέρας.

Από εκεί και πέρα το απουσιολόγιο ήταν λευκό καθώς ο Πλάθα ειδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται με την ΑΕΚ να ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Πολωνία, το πρωί της Τρίτης, με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Κάτι στο οποίο βοήθησε και το 103-88 του Σαββάτου απέναντι στην Καρδίτσα.