Στην τελική ευθεία ενόψει ενόψει Απόλλωνα Πάτρας η AEK Betsson

Τζόρνταν ΜακΡέι, Δημήτρης Αγραβάνης

Στην τελική ευθεία ενόψει ενόψει Απόλλωνα Πάτρας η AEK Betsson

Χρήστος Τσάλτας 17:32 - 04.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 04.04.2024

Να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στα playouts θέλει η ΑΕΚ Betsson, η οποία μετράει αντίστροφα ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας (06/04, 20:15).

Η νίκη απέναντι στο Μαρούσι, με 88-85, ήταν η πρώτη για την AEK Betsson εντός έδρας μέσα στο 2024. Η Ένωση μπήκε με το δεξί στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League και θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο.

Η ομάδα του Ηλία Ζούρου συνεχίζει σε ρυθμούς προπονήσεων, ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας. Οι Πατρινοί, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη, αλλά και τη νίκη της Καρδίτσας απέναντι στο Λαύριο, εκτός έδρας, είναι και μαθηματικά υποβιβασμένοι στην Elite League, όμως θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν ανταγωνιστικό πρόσωπο, για λόγους γοήτρου.

Ο ΜακΡέι στο Sportal για το μέλλον του: «Αγαπώ την ΑΕΚ - Αυτή είναι η προτεραιότητά μου το επόμενο καλοκαίρι»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:09 - 02.04.2024

Ο ΜακΡέι στο Sportal για το μέλλον του: «Αγαπώ την ΑΕΚ - Αυτή είναι η προτεραιότητά μου το επόμενο καλοκαίρι»

Για πρώτη φορά ο Τζόρνταν ΜακΡέι άνοιξε το θέμα για το μέλλον του. Και το έκανε μέσω του Sportal, δίνοντας το στίγμα των σκέψεών του για το καλοκαίρι που έρχεται.

Το παιχνίδι έχει μόνο μία ομάδα που έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και αυτή είναι η ΑΕΚ Betsson. Η Ένωση έχει θέσει ως -ξεκάθαρο- στόχο το 5Χ5 στην φάση των playouts, με τη νίκη της περασμένης Δευτέρας να είναι η αρχή και στην Πάτρα, το ερχόμενο Σάββατο θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Οι προπονήσεις στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο συνεχίζονται, στο κλειστό των Λιοσίων, με τον Έλληνα προπονητή να έχει συγκεκριμένες απουσίες. Τζάστιν Τίλμαν, Δημήτρης Φλιώνης και Μπράντον Νάιτ παραμένουν εκτός δράσης, λόγω τραυματισμών. Ο πρώτος συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα, χωρίς όμως να βάζει παραπάνω ένταση, για την ώρα, με την συμμετοχή του να είναι εξαιρετικά αμφίβολη και για το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής (14/04) απέναντι στο Λαύριο.

Η προετοιμασία της Ένωσης θα ολοκληρωθεί με προπόνηση το μεσημέρι της Παρασκευής και κατόπιν η «κιτρινόμαυρη» αποστολή θα αναχωρήσει οδικώς για την Πάτρα.

Sportal Euroleague Show με Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης