Προς τα τέλη της εβδομάδας η άφιξη του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στην Ελλάδα για την ΑΕΚ

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας

i

FIBA

Προς τα τέλη της εβδομάδας η άφιξη του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στην Ελλάδα για την ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 21:26 - 10.09.2023

Οι υποχρεώσεις του Κουζμίνσκας με τη Λιθουανία στο Μουντομπάσκετ ολοκληρώθηκαν και στην ΑΕΚ μετρούν αντίστροφα για την άφιξή του στη χώρα μας, κάτι που αναμένεται να γίνει προς το τέλος της εβδομάδας!

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA με την εθνική ομάδα της Λιθουανίας και πλέον στην ΑΕΚ περιμένουν την άφιξη του τις επόμενες μέρες.

Ο Κουζμίνσκας είναι ένας από τους πολλούς νέους παίκτες που έφερε ο Ζοάν Πλάθα προκειμένου να επαναφέρει την Ένωση στην κορυφή του BCL, αφού φέτος γιορτάζονται τα 100 χρόνια της ομάδας και οι κιτρινόμαυροι έχουν επιχειρήσει ολικό λίφτινγκ!

Ο Λιθουανός έχει παραστάσεις από το ανώτερο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ και στο NBA, αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Euroleague αλλά και στους Νικς και η Ένωση βλέπει στο πρόσωπό του έναν από τους ηγέτες της νέας εποχής της ομάδας.

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με τη Λιθουανία, ο Κουζμίνσκας είναι έτοιμος να έρθει στη χώρα μας, κάτι που υπολογίζεται στο τέλος της εβδομάδας που έρχεται.

Μάλιστα, καθ΄όλη τη διάρκεια του τουρνουά, ο παίκτης είχε συχνή επικοινωνία με τα μέλη της ομάδας, αφού το τεχνικό τιμ τον παρακολουθούσε προκειμένου να διαπιστώσει σε τι κατάσταση είναι.

Οι εντυπώσεις που άφησε ήταν εξαιρετικές και άπαντες στην ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει να μετράνε αντίστροφα για την άφιξή του η οποία θα λύσει τα χέρια του Πλάθα, δίνοντάς του μια ακόμα λύση στο παιχνίδι της ομάδας και ειδικά στην επίθεση...